SM-GULD!!!

Känslan är helt otrolig. Helt otrolig! Min första Modo-final var -99 mot Brynäs. Sedan den dagen har jag bara kunnat drömma om hur ett SM-guld skulle kännas och hur Övik skulle reagera på det. Nu vet jag, och drömmen var inte ens i närheten. Två dagar efter finalmatchen har jag fortfarande matchbilderna på näthinnan så fort jag blundar, jag hör klackens sånger i huvudet, jag sjunger "SM-guld" i drömmen, jag kommer på mej själv nynna "Oh, ah Kuusela, säg oh, ah Kuusela". Det är helt overklig och helt sjukt! Vi är sveriges bästa hockeylag!!! Vilket underbart gäng!!!

Jag saknar ord, så jag ska visa lite citat och utdrag från den webbaserade lokaltidningen ÖA. Bilderna är lånade från Linas blogg.

"SM-finalen, Modo vinner med 3-2, Oscar Steen gör sitt livs match, Kuusela avgör, Lückner bärs in i duschen, spelarna sprutar öl och skumpa över allt och alla, Robert Döme syns precis överallt och Karol Krizan sitter och har ont i sitt lår och är för trött för att prata. Och i ett hörn står veteranbacken Hasse Jonsson och kämpar för att hålla tårarna tillbaka. Han misslyckas."

- Vi hade inte tagit guldet utan våra fans, säger Per Svartvadet när han lyfter SM-bucklan upp mot den svarta natten och utanför balkongen på Swedbank Arena står cirka 3000 fans och jublar.

- Det är exakt just för det här man spelar i Modo. Vi har världens bästa supportrar. Die hard-fans som ställer krav men som alltid ställer upp, säger Timander.

- Utan en bra målvakt vinner man inte. Karol Krizan är helt klart den bäste målvakt jag tränat. (Harald Lückner)

- Det är helt otroligt att få vara med om det här. Det här guldet så fantastiskt och jag har svårt att fatta allt" (Anderas Salomonsson)

- Det är knappt man fattar att det är sant. Det här är det mest otroliga man varit med om. (Tobias Enström)

image6
fullständig glädjeyra

image8
sekunderna efter att finalmatchen är avgjord

image10
sm-guuuuuuuld!!! hela övik kokar och torget är för tillfället himmelen på jorden

Kommentarer
Postat av: Annelie

Det blir verkligen supersnyggt! och jag är alldelse övertygad om att det bara är en tidsfråga innan hemsidan är på G. I Sundsvall är det som vanligt, jobbar på dagarna och är apatisk på kvällarna. Vet knappt vad jag heter och ändå har jag avslutat femte veckan, när skall det släppa när blir jag pigg? Men varje dag kommer med ordentliga utmaningar så det är väl kanske inte så konstigt. Ni ser ut att ha fira segern rejält! Härligt!
Kramar från södern!

2007-04-21 @ 09:10:58
URL: http://www.sellgren.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: