den ultimata underhållningen.

Igår vare en månad kvar till jul å äntligen har vi fått lite snö att njuta av. Den här helgen har skiljt sej lite från föregående, det är väl bara att inse att livet återgått till det normala nu. I lördags åkte jag, Petra och Linda till Maria för att fota hela familjen (inkl. hundar) inför julkortssäsongen. Vi åkte ut till deras stuga vid Tväråbäck där snön låg vit och relativt djup. Att få två hundar och två människor att se bra ut på samma kort visade sej inte vara det lättaste, tur att man har digitalkamera så det bara är att bränna kort efter kort. Det va jätteskönt att kräla och plumsa sej fram i snön och som avslutning på en härlig utedag köpte vi pizza å käkade hemma hos Maria och Nicklas. Tack för den dagen!!

Idag har tempot varit aningens softare. Sov till 13.30, hade säkert sovit ännu längre om inte Jonas haft tv'n på en hörselskadande hög nivå. Så konstigt nog vare ju ganska bra ändå. Vet inte om det är föregående vecka som totalt tagit knäcken på mej, eller om jag omedvetet håller på att ladda inför kommande utmaningar. Vad jag dock vet är att det är jobbigt att sova såhär länge. Jag känner mej inte alls utvilad! Faktum är att jag är tröttare nu än de dagar jag kliver upp 05.30! Jag går runt i ett skal med bomull i huvet. På grund av dessa förutsättningar har dagen bestått av följande avancerade aktiviteter: tvätta, komma ihåg tvättmaskinen, hänga upp tvätt, sortera tvätt, handla på statoil, bädda sängen, diska, surra på msn och till sist lyckas bli helt besatt av Grey's Anatomy. Bra jobbat, Linda!

Jag måste få avsluta med nått som jag började tokskratta åt. Surfade på cdon.com för att se vad säsong 1 av Grey's kan tänkas kosta och hittar under mystiska omständigheter en box (3 skivor) med Linus på linjen. En box?! Inte nog med det, texten om själva filmen måste ha skrivits av någon som (faktiskt!) ordbajsar bättre än jag själv. Det är nästan så jag skulle vilja ha den, haha!

"Vandrande på en till synes ändlös linje stöter Linus på diverse hinder, vilket får honom att vråla så saliven sprutar, gorma som en dåre eller helt sonika gapskratta! I Linus tillvaro bubblar känsloutbrotten ständigt under ytan, och man vet aldrig vad som kommer att hända härnäst. Ska han klara av att hålla sig kvar på linjen eller kommer skaparens hand att lägga krokben för Linus framfarter än en gång? Galenskaperna kan börja!"
image246

Kommentarer
Postat av: Lina

åhh va underbart att du fastnat för grey's!!! i love it, men det vet du ju redan :) underbart underbart.

linus på linjen, han hade jag ju nästan glömt bort...kanske årets julklapp?

kram!

2007-11-26 @ 23:30:00
URL: http://linarutgersson.blogspot.com
Postat av: Camilla

tjing! linus på linjen fullkomligt älskade jag då ja var liten, men en hel box? oj oj=) kram på dig>!

2007-11-26 @ 23:54:30
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: Maria

Haha! Kul med Linus! Jag såg ett klipp på youtube där en av galenskaparna är linus på linjen. Riktigt kul faktiskt!! Kram!

2007-11-27 @ 10:08:21
URL: http://amason.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: