härlig helg.

Snart är helgen över. Den har varit både lugn och hektisk men framförallt fylld med mycket skratt, härligt umgänge och en massa massa fika! :)
I fredagskväll kom sex kompisar och hälsade på. Vi drack en massa te och åt en massa fika, pratade om allt och inget och såg på tv. Mycket trevligt och soft! I lördags kom världens mysigaste svärföräldrar upp och Jonas överraskade mej med att bjuda ut oss till Invito (rekommenderas starkt!), en kombinerad födelsedags- och farsdagsmiddag. När vi kommit hem fikade vi, drack te/kaffe och myste framför tv'n innan vi gick å la oss alla fem (curry la sej visserligen långt tidigare än alla vi andra...duktig pojke det där!). Idag, efter en soft morgon och förmiddag kom då min kära familj upp (mamma, pappa, Mackan å Susanna) med hund då såklart. Curry har varit 100% utekatt idag. Han å Laban har utmanat varann genom altandörrn några svängar men det är osagt än vem som gick segrande ur striden :)

Nu äre för tillfället som det ska här hemma, två människor och en katt, men alldeles strax ryktas det om ännu ett besök från min tredje familj, Nordkvistklanen. Ska bli sååå kul å träffa dem igen! Curry ligger i mitt knä och laddar upp, Jonas pendlar mellan datorn i köket och tv'n och jag sitter här. Social familj! :)

Tack för alla sms, samtal, meddelanden på facebook och alla besök! En toppenhelg som trots att tack å lov snart är slut =). Jag är ju som bekant gammal nu, så jag pallar inte med vad som helst. Försökte fundera med Susanna när vi ska ha tid å hälsa på dem för lite spelande, men insåg att jag har minst fyra helger uppbokade framöver. Närmaste helgen äre Winnerbäck för hela slanten, helgen därpå äre eventuellt fotografering av Marias hundar (om snön ligger kvar), sedan äre resa ner till Erika som hägrar och sen äre plötsligt andra advent och förhoppningsvis julmarknad på Gammlia. Ni ser, späckat schema!

Nu ska jag försöka tagga till lite, besöket kom precis! :)

Kommentarer
Postat av: Mamsing

Blir tydligen först ut för en kommentar. Vill tacka för en mysig söndag med kanonmiddag och ett fikabord som verkligen inte gick av för hackor. Vattnas i munnen bara jag tänker på det. Tisdag i morrn, du jobbar kväll Linda. Ringer nog en sväng kring lunch. Hade. Kram.

2007-11-12 @ 17:11:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: