disträ.

Startar datorn för första gången nu sen i fredags. Det måste va nått slags ofrivilligt rekord. Har 15 nya mail och msn vill inte starta av sej själv längre. Min dator hatar mej, å jag kan förstå varför. Man skulle nästa kunna tro att jag gått upp i rök. Sanningen ligger väl egentligen inte så långt därifrån...jag har jobbat, å jobbat å jobbat. Så mycket att jag knappt sett till Jonas, att jag knappt hunnit gosa med Curry, att jag knappt haft tid att träffa eller ringa kompisar/familj å framförallt så mycket att inte alls haft varken lust eller ork att engagera mej i det som en gång i tiden kallats vårt hem. Diskhögen är ett berg, tvätthögen är ett ännu större berg och idag ska jag, hör å häpna, laga veckans första middag. Tänkte precis skriva att bloggen hamnar långt, långt ner på min "att hinna med"-lista, men haha, jag sitter ju här i alla fall, med tusen påbörjade aktiviteter, och bloggar! Jag är oförbätterlig.

Jag skulle börja tvätta, men då kom jag på att jag gärna ville ha lite musik igång i bakgrunden, så jag gick å startade datorn. Då den var på gick jag till TV-rummet å startade högtalarna så jag hör in till toan. Jag gick tillbaka till tvätten och började sortera lite då jag kom på att jag kanske skulle ta upp kasslern så den får tina medans jag sorterar tvätt. Då jag slängt in kasslern i micron såg jag den fruktansvärda diskhögen, spolade upp lite diskvatten och skulle precis börja lägga ner disken när jag kom på att jag ville ha lite musik. Just ja, datorn va ju igång...15 nya mail! Måste bara kolla, det är ju ändå aldrig nå spännande. Å vips hamnade jag här. Har påbörjat massor men inte åstadkommit ett dugg. Inte ens musiken har jag fått igång! Jag vill inte ens försöka analysera mitt eget beteende, annat än att jag är i grymt behov av både arbetsterapeut och boendestöd!

Kan i alla fall konstatera att det snart är helg, att Winnerbäck är grym både musikaliskt och textmässigt, att jag älskar Jonas över allt annat och att kasslern är färdig i micron nu. Jag älskar mitt liv! :)

image499
my baby loves me when I'm down and out
my baby loves me when I'm up and shining
oh, how I love him!

Kommentarer
Postat av: Lina

hahaha det låter ju för härligt :D Hoppas du hann med att slutföra nåt i alla fall...typ middagen :)
saknar dig söta Linda!!

2008-04-05 @ 22:34:47
Postat av: Mamsing

Snuck vilket gulligt avslut. Annars låter det ju lite som den Linda jag känt i hela mitt liv :) Men skämt åsido man kan ju inte hinna allt. Kram.

2008-04-06 @ 19:58:03
Postat av: Linda H

Hade du 15 nya mail? Hade du 15 nya mail?

2008-04-10 @ 19:59:42
URL: http://lindahlindah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: