premiär på fredagstankar.

Egentligen var ju grundidén med fredagstankar att de skulle handla om nått tänkvärd och roligt från jobbet för tro mej, man möts av mycket visdom och nya, spännande perspektiv när man jobbar med människor. Men eftersom dagen varit lite annorlunda med sjukhusbesök, undersökningar, komplikationer, akutoperation och inte så lite oro och tankar så tar jag tillfället i akt att hylla mina vänner.

Jag måste säga att jag är rikligt välsignad med många vänner. Vissa har jag känt sen jag var liten, andra inte fullt så länge och några är ganska färska, men det spelar egentligen ingen roll för alla är lika underbara och viktiga för mej. Det är nått speciellt med en bra vän. Det känns på en gång. Man kan prata om allt, även saker som är lite jobbiga och svåra...å samtidigt kan man prata om ingenting...sitta helt tysta å bara vara.

Bekymmer tillhör ditt liv, och om du inte delar med dej av dem, ger du inte den som älskar dej nog möjlighet att älska dej tillräckligt.
-Dinah Shore

Varje vän representerar en värld inom oss, en värld som kanske inte var född innan just denna vän anlände - men som föddes tack vare detta möte.
- Anaïs Nin

Änglar är svåra att se, men om du öppnar ditt sinne och ser dej omkring så upptäcker du kanske att de finns överallt.

image507 image508

Kommentarer
Postat av: Lina

Oj, lät som en inte alltför trevlig dag....var allt jobbrelaterat eller rör det nån som man känner? Hoppas du mår bra i alla fall, efter dagens strapatser! kramar i massor!!!

2008-04-25 @ 23:52:28
Postat av: Petra

Jag tänker på er mina underbara vänner och ber en liten bön.

2008-04-26 @ 17:28:46
Postat av: Camilla

Men vännen, vad har hänt? hoppas allt gått bra hur som haver...Kraaaaaaam

2008-04-26 @ 22:22:48
URL: http://lillcamme.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: