blå.


Ja, såhär fin blev jag av dagens behandling på blodcentralen. Jag som tänkte peppa alla att bli blodgivare, å så kommer jag hem å ser misshandlad ut. Jag är dålig reklam. Men all reklam är ju bra reklam har jag hört så...
RÄDDA LIV, BLI BLODGIVARE!


Livet håller på att återgå till det normala, men jag saknar helgen med Erika och framförallt saknar jag Lassekonserter. Försöker hålla lågan brinnande, men jag får så väldigt dåligt gensvar hemma å på jobbet. Erika, var är du?? Klippte av mej konsertbanden ikväll...en fantastisk turné är över. Nu får man leva på minnen, musik å bilder.

Jonas ska till Uppsala imorrnbitti å jag har lovat att skjutsa honom, så nu äre marsch pannkaka i säng. Å katt har inte kommit in än. Vilken liten räv!

Kommentarer
Postat av: Esmeralda

mm...sorry men de vill inte ha mig som blodgivare....

2008-08-27 @ 06:27:54
URL: http://esmeraldaofbuckland.blogspot.com/
Postat av: Esmeralda

Näee, mina kärl är så djupt in att de inte hittar dem. De har stuckit och stuckit och stuckit och gett upp. Så nu är jag mer eller mindre skräckslagen. De värsta är när de sticker och sedan börjar leta med nålen...de gör ont. Speciellt på händerna.

Vad jag gör uppe?? Jaa...kan man inte sova så kan man inte...:)

2008-08-27 @ 20:07:33
URL: http://esmeraldaofbuckland.blogspot.com/
Postat av: Erika H

Jag klippte också av mig bandet igår. Vill kunna spara det och det började bli i lite dåligt skick nu. Ååå jag vill gå på fler konserter snart, helst igår! Går runt och nynnar på lasse hela tiden och kommer med ett passande lassecitat så fort Robin säger något. Jag är med andra ord inne i bubblan ännu :) Är nog lite odärglig också...

2008-08-28 @ 08:17:35
URL: http://eerkiperki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: