lassigt.

Detta rekommenderas starkt. Att göra Lassiga saker. De bäst lämpade städerna är Linköping och Stockholm!


En cykelväg vid fotbollsplan. Ingen grävmaskin.


Hela vägen nyponbuskar. Och sniglar.


Två torn som sträcker sej mot himlen. Ett såg vi från den stora vägen, det andra från vimlet på torget.


Ingen park längs Södermälarstrand...däremot båtar.


Götgatan var grå och halvkall.


Skånegatan däremot var lockande och lugn.


Vi kan väl ses igen, vi gillar Stångån på hösten.


Båtarna låg inne vid Stadsgårdens kaj.


Här sitter vi i solen under ett träd, i Humlegården.


Erika sparkar löv i Årstaviken.


Lasses skalp.
(det här är vad Erika kallar en dålig konsertbild)


Sötheten personifierad. Vackra Sofia Karlsson värmde upp oss med skönsång och coolt band.


Sen tog kungen själv över.
Fler Lassebilder kommer framöver :)Okej, jag kunde inte hålla mej! :)

Måste ba avsluta med en komisk bild och två mycket komisk situationer, de två försa från det underbara men något svårnavigerade Linköping å den sista från Årstaviken i Stockholm.


Notera den pedagogiska trestegsförklaringen till hur du överhuvudtaget ska ha en chans att få in cykeln i ditt nyhyrda cykelgarage. Klockrent tyckte vi.

Den första roliga situationen var då jag fotade Stångån. Det var mörkt så jag ställde kameran stadigt på broräcket och spanade in i sökaren för att räta till bilden. Hör bakom mej en 30årig man som lite halvirriterat men framförallt sur röst som förebrående säger: "Men spy hemma!" Erika börjar tokfnissa å jag som inte fattar att karln pratar med mej rör mej inte ut fläcken. Mannen fnyser ut sin frustration, förmodligen hinner han tänka tusen tankar om hur lite jag skulle minnas av denna konsert, hur ovärt det är för mej som är full samt några "ungdomen idag" innan han tar sej förbi, å av bara farten ser min kamera. "Oj då" mumlar han lite förläget, och jag tittar upp. Snabbt försvann han å vi började inse det komiska i hela situationen. Han var inte den enda som reagerade så, men han va tack å lov den enda som yttrade sej. Det var många som vände sej om och gav onda ögat till fyllemej och det beklagande ögat till Erikastackarn som fick stå där å skämmas. Hahaha! Jag som inte ens dricker...

Nästa moment inträffar vid ett fik där vi dricker vatten plus att Erika köpt en liten Cola på flaska. Vi sitter å stirrar lite slött på varann då Erika råkar fäkta till med armen och stöter omkull colaflaskan. Hon ställer upp den igen å skruvar i samma rörelse upp korken. Colan som nyss blivit omskakad sprutar ju inte helt oväntat när korken är av och Erika tittar stint på mej med en lite sur glans i ögat innan hon anklagande och på fullaste allvar säger: "men vad har dom gjort med colan?". Jag börjar såklart skratta tills jag inser att hon är allvarlig. Människan har alltså på ca 2 sekunder lyckats glömma att det va hon själv som alldeles nyss tippade omkull flaskan. Hennes ansiktsuttryck...vilken klassiker! =)

Kommentarer
Postat av: Erika

Ååå vilka minnen! Jag sitter här och drömmer mig tillbaka till Linköping och Stockholm, fast jag egentligen borde ligga och sova...

2008-10-24 @ 00:33:08
Postat av: Spinland

Vad är det som är så lassigt !?

2009-11-05 @ 22:17:27
Postat av: And Assarsson

Ååå vilka minnen! Helt pajjad på skånegatan och dagen efter HELT lassig på stortorget.. hahahahagackgackhahaandhaha!

2009-11-05 @ 22:18:41
Postat av: Spinlmansand

Afan helt lassiga var vi ! ;D;D Smarrig feting där med austängarbengt, sulan och ös också. HELT LASSIGT !

2009-11-05 @ 22:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: