bokrea.

Dagen började med att jag overslept tre väckarklockor! TRE! Vaknade (som tur va!) av mej själv vid 6.50 å inser med inte lite panik att jag ska va på kontoret om 20 minuter. Bättre kan man ju starta dagen...å veckan! Själva dagen i sej har flytit...flutit...flyte på bra :) Har känt mej lite yr å vimsig på slutet av dan, å när jag slutade tidigt (för en gångs skull, vet inte när det hände sist) så visste jag inte riktigt vad jag skulle ta mej till så jag strosade runt på stan i hopp om att hitta nå lämpliga bröllopskläder. Det gjorde jag ju såklart inte...kom hem tomhänt.

Gjorde en helt ny maträtt idag, grönsaksgratäng, medans Jonas for iväg å köpte en fåtölj med fotpall till vardagsrummet, vårt mest ofärdiga rum för tillfället. Nu är det lite mindre ofärdigt å lite mer hemtrevligt! Finns även planer på en tygtavla som den i sovrummet, fast avlång på bredden. Grönsaksgratängen visade sej bli en riktig flopp. Jag tyckte att den va relativt god, men Jonas tog en halv tugga (högst) å värmde sen på sjömansbiffen från i fredags :) Tur man tränat upp sin självbehärskning!

Nu över till nått roligare...den årliga bokrean. Tur som jag har passar det perfekt med mitt schema, jag jobbar nämligen kväll imorrn så jag kan med lätthet strosa runt bland bokryggar och titlar till 02 inatt! Lyllo mej!!

Kommentarer
Postat av: Jonas

*hrmf* Du glömde nämna att gratängen _bara_ bestod av broccoli, blomkål och bönor. Var ä kötte å päre´n? =)

2008-02-26 @ 07:36:26
URL: http://www.kurry.se
Postat av: Linda

Det är väl inte sååå förvånande att grönsaksgratäng innehåller grönsaker å inte kött? ;) Man måste inte äta kött å knöl jämt...
Puss!

2008-02-27 @ 18:03:21
URL: http://lindaaronsson.blogg.se
Postat av: Petra

Tror du inte jag gick tillbaks och köpte den där bondeboken...Helt otroligt. Den ropade efter mig hela natten. Men nu känns det bra. Jag drömmer mig bort om röda stugor och vackra ängar i Småland. Kanske ska söka till "Bonde söker fru" nästa omgång. Eller NOT!!!!

2008-02-27 @ 22:25:51
Postat av: Jonas

Men Petra, du är väl ingen bonde som söker fru? =)

2008-03-01 @ 00:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: