fisksoppa.

2 fiskbuljongtärningar
6-7 potatisar
2 morötter
1 dl mellangrädde
500g fiskfilé, ex sej eller hoki
1 lit vatten
1 tsk salt
1-2 krm vitpeppar
gräslök, dill eller timjan
(cayennepeppar)

- Koka upp buljongtärningarna med vatten.
- Skala och skär potatis och morötter i mindre bitar och lägg i buljongen.
- Koka ca 10 minuter under lock.
- Vill du kan du mixa rotfrukterna med mixerstav eller i en mixer.
- Tillsätt grädden och smaka av med salt och mald vitpeppar.
- Skär fisken i kuber och lägg dem i soppan. Koka några minuter tills fisken är färdig.
- Strö över lite hackat grönt t ex gräslök, dill eller timjan.
- Servera gärna med en klick creme fraiche och gott bröd.

Smaklig måltid! :)

image467

Kommentarer
Postat av: Petra

Å det där såg gott ut. Det måste jag prova.

2008-02-21 @ 23:48:37
Postat av: Petra

hehe brödet måste varit gott eftersom du hann ta en tugga innan du fotade =)

2008-02-21 @ 23:55:02
Postat av: Linda

Allt för bilden :)

2008-02-22 @ 06:28:36
URL: http://lindaaronsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: