fynd.

Alla som känner mej vet att jag har späda fötter (okej, hälar!) å alla som haft den äran delta under processen "prova skor" vet att det inte är gjort på en handvändning. Mamma vet! Hon tycker inte om att vara med då jag ska köpa skor. Ingenting passar. Allt är oskönt eller fult eller oftast både och. I lördags va jag å Lina på stan en sväng. Av en slump (?) släntrade vi in på skopunkten (en underbar affär!). Tag 3 betala för 2 står det. Sooft. Lina ville kolla på skor å jag va inte sen å haka på. Rea vare dessutom, klart man provar lite... Jag hann med att ilsket och intensivt förkasta x antal skor innan jag i extas kläckte ur mej "åh vilka mjuka sylor". Sen var jag fast. Jag våldsprovade skor för att uppfylla Tag 3 betala för 2. Det slutade med att jag hittade två skor jag tyckte mycket om, å Lina hittade ett. Det blir tre par det. För 249:- fick vi tre mycket bra par skor. DET kallar jag fynd. Det brann lös både en å tre gånger för mej å Lina (helt otippat) där inne, vi åkte upp å ner å bar runt på alla skor vi provat för att ingen skulle ta dem ifrån oss trots att det va 15 min till stängning och vi va helt ensamma i butiken! :)

Dagen efter tog jag mina nya pjuks in till stan å tillbaka, helt lyrisk över att de var både snygga OCH sköna. "Mina fötter har mognat" tänkte jag på vägen tillbaka, "de trilskas inte längre över nya skor". Hann knappt tänka klart förrän jag känner hur en blåsa sväller upp. Jaja, blåsa har väl ingen dött av. Men vid sophuset sa det plötsligt stopp. Jag haltade som om jag brutit lårbenshalsen. Jag vidhåller fortfarande att skorna är mycket sköna...men de ska få vila lite från mina fötter ett tag. Jag har haltat mej fram hela dagen trots bamseplåster på båda hälarna. Tänk så ynklig man kan bli. Men jag ångrar ingenting!

image471
"Åh vilka mjuka sylor!"

image473
99:-, kan ni fatta?!

image474 image475
Hittade de här för 149:-. Luddiga å varma! Å snygga såklart.

image476
Curry hälsar godnatt från sin nybyggda koja "casa skopunkten".
We like!

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej söt! Ack ja, vilken tur det var på skopunkten!! dock misstänker jag att mina fynd till skor läcker in vatten....utan att det egentligen finns vatten att läcka in.....å uppifrån!!! Man kan ju misstänka att det är mina fötter som gör att det blir blött....oh well, det fungerar i alla fall :)

2008-02-26 @ 19:06:23
URL: http://linarutgersson.blogspot.com
Postat av: Linda

Uppifrån? Låter som konstruktionsfel ;) Håller mej till din andra misstanke...provat med plastpåsar i skorna? Ett välbeprövat knep som funkar i alla lägen! :)

2008-02-27 @ 18:06:55
URL: http://lindaaronsson.blogg.se
Postat av: Petra

Köpa billiga skor bådar aldrig gott. Ajaj Linda, dina fötter kommer att behöva en spabehandling inom kort. Men det vart grymt snygga skor.

2008-02-27 @ 18:27:06
Postat av: Mamsing

Stackars, stackars små fötter. Vet exakt hur det känns. Har själv haltat, mer eller mindre, runt den senaste veckan. Blåsa på hälen.Inte roligt.Du får använda dom med måtta så här i början. Jättesnygga var dom. Hade.

2008-02-28 @ 11:17:32
Postat av: Erika

ÅÅå vad fina :D Synd att det var fotplågarskor bara.. Men hoppas att de går att gå in.

2008-02-28 @ 19:30:18
URL: http://eerkiperki.blogg.se
Postat av: Linda H

Snygga pjux! Nuu förstår jag vad du skulle med plåstren till! :D

2008-02-29 @ 22:07:44
Postat av: Annelie

Den som ändå kunde hitta så många skor. Länge sedan jag lyckades med en sån shopping. Leta kläder igår till min allt större och större mage. Hopplöstfall. Hittar inget som jag kan föreställa mig gå på och se snyggt ut medan kläderna i lådan blir bara mindre och mindre ;)

Tack för de snälla kommentaren om "magbilden"

KRAM A

2008-03-04 @ 12:59:28
URL: http://www.sellgren.net/blog
Postat av: cigge i luet

De va en lika dan katt som vår fast samme färg o våran ä inte mitt ibland oss längre hon har kilat vidare men ni kan ju ta med er när ni hämtar höet i sommar

2008-04-08 @ 21:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: