jag är snygg idag.

Igår var en lång dag. Det tar på att vara aktiv och alert från innan 7 på morgonen till efter 12 på natten.

Igår var en jobbig dag. En incident på jobbet gav nästan gav mej magsår å så vare fikat på kyrkan som jag oroat mej för hela veckan lång.

Igår var en segerns dag. Vet inte när jag senast ringt så många samtal till så många olika personer som jag inte känner. Å ingen bet mej!

Igår var en härlig dag. Fikaförberedelserna gick jättebra å alla verkade nöjda, inte minst jag!

Igår var en dag värd att minnas. Jag kände mej hörd, uppmärksammad, älskad, sedd, uppmuntrad och mycket mer.

Efter en sån dag kunde man ju lätt tro att jag skulle befinna mej i ett skottsäkert skal idag. Dagen började i alla fall så. Jag vaknade strax efter 12 och tog en het, lång och skön dusch. Det var som balsam för själen! Sedan tog jag på mej mina nyaste jeans, en snygg tröja, satte upp håret, tog på mej ett halsband och bytte örhängen.
Oj, va jag kände mej fin!

Fin? Nu har hon väl ändå fått nå fel? Ser hon inte att ögonbrynen är onoppade, att hon har munsår och att permanenten håller på att gå ur? Jeansen må va nya men dom sitter ju inte helt som handen i handsken, å tröjan kanske är i tajtaste laget...

Vet du vad, min dumma inre röst? Idag spelar det ingen roll. Jag känner mej fin! Hörde du det? FIN! Jonas tycker också att jag är fin idag. Så då är vi två! Vi vinner! Det gör ingenting att jag sovit lite för länge å har bomull i huvudet, att halsen raspar å gör ont eller att Curry har rivit mej och jag är torr om händerna. Jag känner mej fin. Det är en härligt underbar känsla som jag önskar att jag skulle ha varje dag. Jag menar, jag har ju all anledning att vara stolt!!

image423 image424
image425 image426

Du har skapat mina njurar, du sammanvävde mig i moderlivet. Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad. Ja, underbara är dina verk, min själ vet det så väl. Benen i min kropp var ej osynliga för dig, när jag formades i det fördolda, när jag bildades i moderlivet. Dina ögon såg mig när jag ännu var ett outvecklad foster. Alla mina dagar blev skrivna i din bok, de var bestämda innan någon av dem kommit.
Psalm 139:13-16

Kommentarer
Postat av: Camilla

Klart man ska känna sig fin=) Hoppas din helg varit bra och att du fått vila ut dig=) Kram på dig i massor!!

2008-02-03 @ 02:28:45
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: Lina

underbara underbaraste! DU AR SUPERFIN! jag ar framme, traffar massa skojiga manniskor, som alla har mer erfarenhet kring att leda non formal education, men det spelar rakt ingen roll :)

kram kram!

2008-02-03 @ 13:20:14
Postat av: Maria

Tja snygging! Vad härligt att höra att du känner dig fin! Det är så skönt med dagar när man känner sig som världens finaste fastän man ser ut som vanligt! Jag tycker dina byxor verkar sitta helbra! :) Rätt att du känner dig stolt! Du är ju FINFIN!!

2008-02-03 @ 14:55:27
URL: http://amason.blogg.se
Postat av: Mamsing

Du ser fin ut och du är fin! I mina ögon är du alltid fin, snygg, bra, duktig, gullig och bäst i allt! Så de så!

2008-02-05 @ 16:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: