homemakeover.

Inte extremt stora men dock förändringar. "Alla förändringar är bra, annars äre dött" som en kompis sa när vi var på barnvälsignelsefest efter kyrkan idag. Här hemma har det alltså gjorts en del förändringar...till det bättre kan vi då lugnt konstatera. Tyvärr så har ägg-jag inte varit så förutseende att jag kan presentera "före" och "efter"bilder. De som haft den tveksamma turen att besöka oss "före" ser nog själv att det gjorts förbättringar, och de som inte varit här innan kan väl kanske tycka att det blev ganska fint ändå....va?

image409
Här har vi alltså äntligen fått upp vår första sak på väggen i sovrummet! Detta är stort!
Stort stort tack till Yngve som gjort träramen och (under tvång) även till Jonas som limmat, häftat och borrat. Tack då också till mej själv som köpt tyg och sytt kuddöverdragen.

image408
Nytt här är alltså gardinen och tygbiten som blev över och nu känner sej för som dynöverdrag. Allt helt enligt det svartvita temat som hallen går i (om man bortser från tapeten såklart. Försöker dock fånga upp det gula i tapeten med att låta Curry sitta på hallmöbeln ibland...)
Tack till mej som sytt den fruktansvärt avancerade gardinen.

image410
En lite större bild på den nya soffan och också det nya bordet (kanske inte skulle ha fotat med vidvinkeln här, allt hamnade väldigt långt bort).
Tack till oss som burit och konkat och flyttat runt alla grejjer i vardagsrummet, mitt under självaste grammisgalan (där en viss LARS WINNERBÄCK fick en grammis för årets låt!).

image411
Vi har tagit bort förrådsdörren och ersatt den med ett draperi (eftersom vi har en frys där inne blir det så varmt...låter kanske inte så logiskt men så äre). Skönt att slippa den där dörren som alltjämt stod öppen och var ivägen!
Tack Jonas som monterat upp gardinstången och tack mej som delade med mej av mitt ögonmått :)


Kommentarer
Postat av: Erika

Det var verkligen jättefint och du har en före bild på sovrummet i ett annat inlägg:)

2008-01-20 @ 23:03:31
URL: http://eerkiperki.blogg.se
Postat av: Camilla

Vad fint det blev, dock har jag inte en aning om hur det såg ut innan, men jag tycker de är en jättefin lgh ni har iaf=) Hoppas allt är bra med er..Kram!!

2008-01-21 @ 14:57:25
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: Mamsing

Super Duper snyggt är det! Överallt! Och tavlan har kommit upp också! Drapperiet i hallen har du inte talat om för mig. Blev jättebra! Nu vill jag upp o hälsa på snart o se allt live. Men då måste ni lova att gammsoffan inte står kvar i rummet. Kanonbra jobbat! Blev många utropstecken i dag:) Kram.

2008-01-21 @ 22:14:06
Postat av: Lina

snyggt värre!!! måsste komma förbi å kika nån dag :)

2008-01-22 @ 15:55:42
URL: http://linarutgersson.blogspot.com
Postat av: Petra

oj va ni är pyssliga. Riktigt snyggt.

2008-01-23 @ 17:11:34
Postat av: Maria

Vad fint ni får det! Supernice verkligen! Jag vill se mer!! Kram!

2008-01-23 @ 19:41:57
URL: http://amason.blogg.se
Postat av: Anna

Men titta! haha jag hittade din blogg sida :) mjau, vilken fin kissemiss och lägenhet!! Ses till veckan

2008-02-08 @ 19:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: