gråvita skyar, tandläkarväder.

Idag har jag namnsdag och det är midsommar. Den ultimata kombinationen kan man tycka. Självklart har jag redan påbörjat firandet.

Jag började redan 01.30 inatt då jag vaknade...på soffan! Urk! Hela lägenheten va kolsvart och tyst. Min tallrik stod kvar på bordet och jag hade ett svagt minne av att nån långt bort har sagt "somna inte på soffan". Typiskt. Kravlade mej upp, släppte in katten, slet...nä våldade ut mina linser (nu vet jag hur det känns att typ slita ut ögongloberna), bytte om och skyndade mej i säng. Tror nån att jag va trött då? Icket! Tror jag lyckades somna om en snabbis men jag vaknade rätt fort igen av att det kliade på heeeeeeela mej. Sjukt va det kliade. Armarna mestadels. Sände några onda tankar till Curry...säkert han som dragit med sej nån mindre armé av myror eller loppor. Å så va man vaken igen. Började toksmörja mej med hudkräm å praktiserade under ca 10 minuter intensiv självbehärskning för att inte röra alla kliande områden. Försökte rikta tankarna åt annat håll vilket (såklart!) gjorde mej uppmärksam på hur fruktansvärt kvavt det va i sovrummet. Tankarna gick då genast till en natt tidigare i veckan då jag i princip vaknade av syrebrist, fick ett utbrott på luften, kastade upp fönstret å blev så pigg av all agression att jag inte kunde somna. Bara tanken på att den här situationen liknade den förra gjorde mej halvirriterad...å så klarvaken då såklart. På nått sätt lyckades jag i allafall somna om för sen minns jag inte nå mer. När jag vaknade vaknade jag till en tyst lägenhet...igen. Curry var ute å Jonas också. Den här gången hade jag inga minnen av att nån sagt nått. Jaja. Min vänstra underarm är svullen av allt kliande, men jag ser inga bett. Högerarmen kliar men där syns ingenting heller.

Det är bara att gilla läget. Vädret är som Lars Winnerbäck så fint uttryck...tandläkarväder! Det är grådassigt men uppehåll. Uppehåll med löfte om mer regn snart igen. Jag har varit på toa två gånger sen jag klev upp, två...på typ en timme! Kan det bero på att jag åt som ett djur igår? Två portioner spagetti i köttfärssås (jag va egentligen inte så hungrig men det va gott å jag har inte varit speciellt sugen på varm mat alls den här veckan så jag passade på), flera skivor melon å så toppade jag med en glasstrut. Kroppen var som i chock. Kanske va därför jag somnade på soffan. Kanske är därför jag inte känner för att röra mej så mycket idag. Vardagsmysterier...haha! Nu sitter jag och funderar hur jag ska kunna fortsätta den här dagen i samma anda som jag börjat. Ska börja med att försöka få liv i min namne, jag börjar bli lite rastlös. Kan ju iaf glädjas åt att det är perfekt fiskeväder...för de som nu vill ut å fiska idag :)


rättvisan smakar illa!

Kommentarer
Postat av: Din namne

Grattis igen! Ja, det behövs nog en sån här dag...så du kan få ett till grattis också! Grattis!:DVa fina dina bilder blev! Vet du, rättvisan smakade faktiskt bättre sen när vattnet luktade vatten :D

Sa jag grattis förresten? Grattis!

2008-06-20 @ 14:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: