ja, det drar.

Åh vad jag känner mej inspirerad och motiverad. Allt ska ske NU NU NU! Det drar, ja det drar så inninorden i äventyrstarmen nu ska ni veta! =)

Det har ju blivit lite av en tradition att jag å Petra har nått äventyr för oss på sommarn. För två år sedan vandrade vi Högakusten-leden och förra sommaren hälsade vi på Norge där vi besteg Galdhöpiggen och vandrade på Besseggen. Vi har sedan en tid tillbaka planerat vandring längs Kungsleden, inte hela leden (det hinner jag inte med, med allt som jag planerat in i sommar!) men en bit iaf. Det har pratats lite löst om att paddla också, inte bestämt när eller var, bara att nångång framöver.

I helgen var jag, Jonas, Linda och Ulrika på Uteliv & Äventyrsmässa i Övik å jag kan bara säga en sak, INGENTING ÄR OMÖJLIGT! Hade den stora förmånen att lyssna på en otroligt inspirerande Renata Chlumska, tyvärr kombinerat med den mindre roliga förmånen att göra det tillsammans med resten av Övik, i en syrefattig, avlång (av alla former!) korridor. Hur som helst så va hon hur duktig som helst. Hon berättade om sin senaste expedition där hon med kajak och cykel rundade USA (förutom alaska och hawaii tror jag det var). Hon försökte inte försköna expeditionen, hon berättade att det var tungt och jobbigt men det sken ändå igenom hur underbart fantastiskt allting hade varit å nu bara måste jag å Linda paddla. Hon har fått oss att tro att vi faktiskt skulle klara i princip vad som helst för utmaning med den där lilla kajaken. Sanningen är nog snarare att jag inte ens skulle kunna vända tillbaks mej om den välte...men det är ju i dagsläget...jag har aldrig paddlat förut så jag ska ju egentligen inte kunna det än heller :) Taggen är i alla fall stor och till råga på allt planerar vi att börja träna. Inget äventyr utan förberedelser! Så snart drar vi igång på riktigt, med våran alldeles egna motivationscoach.

Solen skiner, himlen är blå och inspirationen flödar. Här ska förberedas!!! Det känns riktigt riktigt peppande att tänka på vad sommaren har att erbjuda. Hoppas den här känslan håller i sej länge. Nu har jag eggat så mycket att jag nog inte kommer kunna somna. Bäst att ta sej ett glas juice och å nått å knapra på så magen får jobba lite. Det brukar man ju bli trött av :)

God natt önskar en sprudlande ivrig och (dag)drömmande fru Aronsson.

image527

image528

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh va härligt det låter=) Hoppas ni hittar på nå riktigt utmanade äventyr;) Själv blir närmaste äventyr jag kommer är att renovera lägenheten och närmaste utmaningen att sätta upp våran fondvägg i vardagsrummet, mönsterpassning;) Det blir spännande!=)
Kram

2008-05-14 @ 18:27:10
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: Mamsing

Att plantera tallplant på vårt hygge låter väl som en utmaning som heter duga? Du får mer än gärna hjälpa till där:)

2008-05-14 @ 22:09:34
Postat av: Petra

Ahhh det spritter i kroppen när jag ser bilderna. Har fått en bok av pappa som heter "Äventyrets stigar". Alltså....alltså....jag saknar ord för hur mycke häftigt det finns att upptäcka i världen. Du ska se vilka vackra bilder det är i boken. Ojoj jag dör....inte riktigt....men nästan =). Nä nu ska jag ta och lugna ner mig. Hoppas vi får tid att planera i helgen.

2008-05-15 @ 20:03:02
Postat av: Petra

Förresten, härlig rubrik! Vem (när, var, hur)var det som börja med det uttrycket...du...jag...båda?

2008-05-15 @ 20:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: