kulturnatta.

Lördag. Jonas å jag spatserade runt på stan i värmen. Hela torget myllrar av folk, musik, marknadsstånd och scener. Det är kulturnatta, hela dagen. Vi snurrade runt på stan lite, köpte glass på Station (nu vet jag varför min älskade Lion-glass försvunnit...de har bytt leverantör! Mycket dålig stil!), handlade lite på Hemköp å sen satte vi oss å surra lite med Petra å Kicki som hade buffépicknick i Stationsparken. Sen drog vi oss hem. En liten stund senare dök Martin, Marcus, Petra och Kicki upp för mysmiddag ute i det vackra vädret. Det var fläskfilé, potatisgratäng och svampsås på menyn, med butterkaka som efterrätt. När vi ätit å surrat klart drog vi ner på stan igen för att känna pulsen på Kulturnatta. Det är inte varje dag det är nånting på gång så det gäller att passa på.

Först lyssnade vi på en kör som sjöng i Nanna-parkeringshuset. Det va rätt läcker akustik där inne... :) Efter det lyssnade vi lite på Bob Hansson innan vi drog till nån parkering där det skulle hända nått coolt med bilar och radio inblandat. Jag och Petra blev tyvärr uttråkade redan innan det hann börja så vi drog in till city igen för dagens, nä veckans största positiva upplevelse: Glesbygd'n. Vilket underbart band! Snacka om gung, sommarglädje och härliga texter! Efter att ha fått en riktig lyckokick gick vi till stora scen där inte bara vi utan i princip alla kulturnattabesökare också samlats, för att lyssna/se/uppleva Thomas Dileva. Det var verkligen en upplevelse utan dess like. Haha...tur det va gratis....han är verkligen en speciell artist men han verkar ju go å glad så det är ju bra. Det va nästan roligare att försöka ta snygga bilder än det va att lyssna men sånt kanske man inte talar högt om? ;) Efter Dileva vare hårdrock för hela slanten...E-type i metalltappning, med hög volym, eldsprutare och massor av pyroteknik. Sen gick jag å Petra hem å spelade lite Mario Kart.
Tror bestämt att jag somnade på soffan innan Petra gick hem... :)

image536
Finmiddag på baksidan i solen och värmen. Härligt!

image537
"Nanna-kören". Jag rös när jag hörde dem. Å dirigenten va grym!

image538
[inga kommentarer]

image539
På bilparkeringen i väntan på det fantastiska. Nån är lite missnöjd...

image540  image541
GLESBYGD'N!!!

image542  image543
Jag är fortfarande glad inombords...ja, utombords också för den delen.

image544  image545

image547  image548

image549  image550
Nej nej nej, jag är inget Dileva-fan! Jag har bara tränat att fota. Jag ber om ursäkt för störande upprepning :)

image552
F-type...det verkligen dånade och vrålade. Därför blev det inga närbilder här...jag har faktiskt behov av fungerande hörsel några år till.

image553
Slutligen eldsprutaren.

Kommentarer
Postat av: Mamsing.

Vilken härlig dag! Förstår att du somnade mitt i spelet. Man blir så skönt trött av frisk luft och en massa roliga upplevelser. Saknar dock bilder på din numera vackra rabatt:)

2008-05-27 @ 12:03:04
Postat av: Petra

Grymt läckra bilder. Synd bara att det var Dileva som fastnade så bra ;)

2008-05-28 @ 21:12:53
Postat av: Petra igen

Han hade mycket å säga den kvällen. Både bra och mindre bra saker. Den kosmiska orgasmen tog dock priset...

2008-05-28 @ 21:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: