tomhet.Läste en artikel om en 17 månaders pojke som misshandlats till döds i sitt hem, trots att socialtjänsten gjort över 60 hembesök. Jag mår så illa när jag läser sånt här. Var ska ett barn vara tryggt om inte i sitt eget hem, hos sin egen familj? Barn (och alla vi andra också) behöver trygghet, kärlek och omtanke för att må bra och få känna sig värdefulla. Vart gick det snett? Hur kunde kärlek ersättas av hat och medmänsklighet bli avundsjuka? Jag blir tom i både kropp å själ när jag tänker på hur många som blir illa behandlade. Människor beter sej som svin överallt.

Tack å liv att det finns änglar! Överallt finns det fina människor som brinner för att hjälpa andra. En del gör det genom arbete eller organisationer, men många är vanliga "dolda" vardagshjältar. Fortsätt kämpa! Även om man inte har resurser att rädda ett helt land så kan faktiskt alla bidra med medmänsklighet, omsorg och trygghet. Det finns nån som behöver och ser upp till just dej!

Kommentarer
Postat av: Margaretha Johansson

Jag hittade denna text på www.vicke.be :

Hur många barn i tysthet lider ?

Och sitter med ett hjärta som svider!

Allt för många skulle jag tro,

känner ingen trygghet i sitt bo !

Barn är barn och ska så få vara,

utan att behöva känna fara !

2008-11-12 @ 13:44:57
Postat av: Lina

fy så hemskt! ofattbart hur hatet kan växa i vissa.... usch, sitter med en klump i magen efter att ha läst artikeln....så otroligt många som lever i hat och lidande....

2008-11-12 @ 15:53:44
Postat av: Hanna

dagens sanning... otroligt hemskt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: