bredvid.Min värld rasade samman idag. Duktig som jag är packade jag väskan kvällen innan, garner å allt stoppades ner. Jag längtade hela förmiddan till lunchrasten, å när jag äntligen ätit klart tog jag i triumf upp min fantastiska lovikka-vantestickning, vad upptäcker jag då? Ingen sticka! Den femte stickan är spårlöst försvunnen. Det va den triumfen det. Inge kax från min sida å definitivt inge stickande. Här började nog mitt dåliga humör gro.

Väl hemma har jag vänt upp å ner på alla två väskorna jag använder. Hur många gånger kan man kolla igenom samma väska innan man kallas psykotiskt? I alla fall...när jag besinnade mej å faktiskt började tänka efter (det där som man egentligen ska göra före..."tänk efter - före") så inser jag ju att den bara måste va hemma hos Erika, vilket den också va. Den finns nu i tryggt förvar tillsammans med allt annat rappel jag glömt (lämnat med flit?) hos henne under veckan. Den stora frågan är nu, vem ska hämta Stickan? Linda eller jag? Jag eller Linda? Urs va invecklat det här blev. Allt för en liten stackars Sticka.

Annars så känner jag mej lite bredvid just nu. Lite bredvid det mesta faktiskt...Om jag riktigt tänker efter så är humöret lågt å jag är helt fantastiskt trött. Skulle behöva en lång varm dusch, nån som läser mina tankar, en stor dos livsglädje, bli ompysslad, lite glass, mer tålamod till mej själv men framförallt sömn. Jag försöker hinna med allt och alla men hur jag än prioriterar så räcker jag inte till å det gör mej väldigt väldigt frustrerad å så får jag dåligt samvete. Listan kan göras lång en kväll som denna. Men jag orkar inte älta, då blir jag bara mer frustrerad på mej själv och all min otillräcklighet. Lite glass å en kram från Jonas kanske hjälper.

Kommentarer
Postat av: Margaretha Johansson

Du har nog alldeles för mycket på gång, ta djupa andetag och sätt dig ner och tänk efter. "Behöver jag verkligen göra så här mycket?" Du måste tänka på dig själv så du inte blir alldeles "Yr".

2008-10-08 @ 22:42:21
Postat av: Magda.

Jo, nog ska man tänka efter före... Men det är ju lättare sagt än gjort..

Var rädd om dig tjejen!!Kram.

2008-10-09 @ 01:15:47
URL: http://www.fantastiskaliv.blogspot.com
Postat av: Magda.

Ps.

Ditt dåliga samvete skulle jag vilja säga att du måste ta och lägga undan fortare än fort!

Kram igen!

2008-10-09 @ 01:17:28
URL: http://www.fantastiskaliv.blogspot.com
Postat av: Petra hemma i sin vrå

Raring nästa vecka kommer du hem till mig och så ska jag bjuda dig på glass. Sen myser vi hela kvällen lång utan en massa krav.Vet du nå hemskt...jag tror Gud talar genom winnerbäck till mig. Det var så att jag satt vid datorn och brände bilder, och jag var lite stressa för jag skulle hinna med bussen. Tror du inte att karln börjar sjunga "skynda på, bussen går, klockan går, om du ska hinna med bussen (till ett underbart liv)". Fatta om pulsen gick upp och hjärtat slog dubbla slag. JAG KOMMER MISSA BUSSEN HEM TILL ÖVIK!!!! Och nu sitter jag här, hemma i min vrå, och borde ha ett underbart liv. Men det har jag ju inte...för jag missade bussen.Om det nu är så att Gud talar genom Winnerbäck kan han ju meddela lite tidigare, för det där var ingen trevlig upplevelse HAHA!Kram på dig min söta

2008-10-10 @ 00:08:52
Postat av: Lina

sötis, frusta inte! du är så otroligt bra som du är, och fullt tillräcklig!! många kramar till dig!!

2008-10-14 @ 16:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: