just ikväll.


nån som känner igen denna vackra utsikt?

Lång dag idag. Jobbat 7-17, skyndat hem å duschat, åkt på möte 18-19 å sen stix hos Annika 19-22.30. Mycket trevligt var det sista. Annika bjöd på djuriskt god äppelpaj och sockerkaka å jag har i princip stickat klart min andra vante. Har två maskor kvar på tummen som jag inte fick fästa för Lotta :)

Sitter just nu å kämpar för att hålla ögona öppna. Har nämligen lovat att hämta raringen på bussen och såklart, just ikväll är kvällen då jag helst av allt vill ligga i sängen å sova gott. Men, vad gör man inte för sin raring? Curry har ätit kvällsvard och har för en sekund slagit sej någorlunda till ro i hallen, ilsket stirrandes på mej. Varför vill ingen annan gå å lägga sej när han är trött, undrar han. Varför kan han inte gå lägga sej ensam, undrar jag då tillbaka...och därav det ilskna stirrandet. För övrigt så är jag snygging ikväll...har snyggstrumpbyxorna på mej och min snygga nya gröna "ull"klänning/tunika. Mej känna mej fin!

Nu ska jag borsta tänderna å ta av mej linserna, så att jag i princip kan kuta till sängen när jag är tillbaka. Ingen fara, jag tar på de toppmoderna glasögonen ;)

Kommentarer
Postat av: Lina

färgpaletterna? ;P

2008-10-28 @ 11:27:48
Postat av: Linda

Haha, nä du...färgpaletterna har omvandlats till fossilt bränsle. Mina "nyaste" glasögon är dessvärre inte helt toppmoderna de heller...tyvärr. :)

2008-10-28 @ 11:53:24
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: