isolerad.Ofrivillig mobillöshet är inget jag uppskattar. Jag känner mej låst, isolerad, utanför. Med andra ord äre rätt nyttigt för mej att va utan...precis som med godiset. Jag hade massor med bilder från mobilen som jag skulle lägga in här, till å med en liten film om jag skulle lyckas lista ut hur sånt går till. Men icket! Istället sitter jag här å gräver i gamla bilder, myser lite förstrött med en översocial katt och funderar på om jag ska lyssna på magens skrikande efter mat eller om jag ska ignorera det ett tag till.

Ha shoppat lite kläder de två senaste dagarna, två byxor på Cubus (ja Erika, de här är också skitsnygga!) och tre BH'ar. Bilder kommer på byxorna framöver...BH'arna behåller jag för mej själv och de som av misstag råkar se dem i tvätten...

Nä, jag ska försöka va ansvarsfull trots att Jonas inte är hemma. Nu blire parisare...det är jag faktiskt grymt sugen på! Kanske her jag igång en tvätt å provar mina nya kläder i sin rätta miljö. Efter det blire sås i soffan...antingen stickar jag eller så glor jag på TV. Vad ska du göra ikväll?

Kommentarer
Postat av: Mamsing

Nu så här cirkus 2 veckor senare ska jag titta på premiäravsnittet av Bonde söker fru. Gillar den.

2008-10-08 @ 11:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: