konstnärseremit.

Jepp, det är jag ikväll. Sitter ensam hemma å stickar. Har precis fått mobil vägledning av mormor om hur man i praktiken fixar tummen. Hon hann även med att förklara hur man "tar ihop", lätt som en plätt lät det som, så jag räknar med att ha en färdig vante inom en vecka...not. Erika tänker, för att citera henne rakt av "starta nån form av tipsrad för när vantarna blir klara". Anna undrade idag lite försiktigt hur lång tid det kan ta å sticka ett par vantar och Linda konstaterade rätt krasst att med mitt tempo lär det väl bara ta en sådär 4 år eller nått. Fint att ha vänner som tror på en, det ger en styrka och mod ;)

Imorrn bär det av hemöver, men först ska några från jobbet strosa runt på stan å leta garn, stickor å virknålar. Det är såå kul att skapa egna saker, låt inte den konstformen dö ut. Lär dej...lär dej allt du bara kan! Det är värdefulla kunskaper kan jag då lova. Ska åka till mormor å morfar i helgen, helst på lördag. Då ska vi ha mysdag, sticka å pyssla, prata å spela kort...å va jag längtar! Jag är en hemmamänniska, älskar att vara där jag känner mej hemma.

Tänker äntligen lägga ut bilder på min nya frilla också. Min finfina stockholmsfrisyr som jag är så fett nöjd med! Tack kära huvudstad för en härlig frisörska, en snygg frisyr och ett underbart pris. I'll be back!


Ni kanske minns det där skeva som blev, som jag aldrig riktigt fick nån lösning på. Mormor hade en lösning. När jag inte var i närheten rev hon upp allt och började om. Haha! När jag upptäckte illdådet och ställde na mot väggen svarade hon lite kaxig "Men du hade ju gjort fel. Det hade inte alls blivit snyggt när vanten va klar." Lilla mormor kan inte hålla fingrarna i styr.


Framifrån

å från sidorna

Jonas kan pusta ut. Jag har inte tuppkam, är inte snaggad å har framförallt inte färgat det grönt. Det här är ingenting mot för hur det kunde ha varit. Linda har lugnat ner sej lite... =)

Kommentarer
Postat av: Maria

Hurra!! Bilder på dig! Vad fint det blev! :) Snyggt med lite kortare bakifrån. Tummen upp! Snygga vantar förresten. Eller de kommer bli hur snygga som helst! Jag har just blivit klar med mina som jag har hållit på med i sommar. Kommer bild såsmåningom...men de är inte alls lika avancerade som dina. Stor kram!

2008-09-06 @ 08:52:43
Postat av: Annelie

Såå fin du blev, jättefint!Å fina bilder som alltid. Dålig på att kommentera nu för tiden. Surftiden är begränsad...av nån konstigt anledning.

2008-09-12 @ 09:34:12
URL: http://www.sellgren.net/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: