måndag.Första dagen på ännu en ny veckan. Helgen har gått alldeles för fort, igen. Jag hinner inte med! Har dock försökt vara lite duktig idag, som ni ser här nere. Efter jobbet finns det inte så mycket initiativförmåga kvar när det gäller det husliga, tyvärr. Satt här och ignorerade att tvätten skulle hängas i ca 50 minuter men sen tog det dåliga samvetet över och jag kände mej tvungen att ta itu med den.

Hösten är iaf påväg och jag längtar! Ge mej blodröda blad och en fin himmel bakom så kommer kreativiteten och initiativförmågan snabbt fram igen!


Fördelen med egen "tvättstuga" är att man slipper planera tvättningen. Nackdelen är att man kan låta tvätten ligga å gro i evigheter innan nån klagar. Skönt äre iaf när allt är hängt å klart.Finns det nått mer tillfredställande än att dra de sista torkande svepen med disktrasan över bänken? Ja, det finns det ju såklart, men ändå...man får en skön känsla av att det dröjer åtminstonde 20 min innan det är skitigt igen :)

Ja. jag ska gå å lägga mej! :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja lite sent vare ju med korten... men bättre sent än aldrig... ler har några kvar att skicka till oxå men tänkte att jag skulle få iväg dom den här veckan! Har du kanske Franks adress...?

kram kram!

2008-09-09 @ 15:40:27
Postat av: Hanna

kan inte annat än att hålla med. En ren diskbänk är en otroligt skön känsla! Även när tvätten är tvättad. =) bra jobbat!

Postat av: Erika H

Bengt vistas redan i sin naturliga miljö. Dock så kommer det inget kort därifrån förrän det är städat och åbäket är upphängt (japp, du läser rätt den har ännu inte kommit upp på väggen)

2008-09-10 @ 01:09:04
URL: http://eerkiperki.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis

gillade första bilden :)

2008-09-10 @ 01:15:25
URL: http://etalvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: