far med osanning.

Det är inte bra att blogga efter 01.00 på natten, det har jag lärt mej. Uppenbarligen har jag blandat ihop flera olika dagar och skapat mej en alldeles egen verklighet, vitt skild från hur det egentligen var. Föregående inlägg är ett utmärkt exempel på detta. Att fara med såhär uppenbar osanning är ju verkligen inte bra för min image. Därför ska jag nu, en gång för alla, försöka rätta till mina misstag, men med tanke på att jag fortfarande tror att allt är korrekt skrivet så finns det en överhängande risk att det kommer ett kompletterande kompletteringsinlägg inom snar framtid.

1. Vi var aldrig på Hemköp. Konsum däremot. Jag måste ha varit i djup dimma.
2. Jonas joinade oss inte. Det ser man ju till å med på kortet! Mycket djup dimma.
3. Tredje osanningen är att han åt sviss med oss, det gjorde han alltså inte eftersom han var i Uppsala. HAHA!

Mycket har hänt sen sist (om jag inte minns helt fel, hehe). I lördags firade vi Linda så det stod härliga till. En väldigt härlig dag måste jag säga. Tack alla som va med å tack för all planeringshjälp! I söndags åt vi en mysig söndagsmiddag, grillad lax (premiär för både grillning och grillen!) med soltorkade tomater/fetaostsås och klyftpotatis i Simons, Lindas och Olovs angenäma sällskap. Kvällen avslutades med vinbärskaka och kaffe/saft. :) Allt detta är sanning!

Vi har så smått börjat fundera på träning igen, minns ni att det va ett hett ämne för ja, vare några månader sen kanske? (lata människa!) Vi har kommit till den oinspirerande insikten att träning är både på gott och ont (mest på ont faktiskt, såhär innan man kommit igång). Det är en himla process att börja träna.

Vad är närmast?
med tanke på att vi tre som tänkt träna tillsammans bor i tre av stans fyra väderstreck så känner jag hopplösheten redan nu...


Var äre rimligast pris?
där utbudet är medelmåttigt och lokalen är i utkanten av stan...typ. inspirerande...

Var äre minst folk?
på de sämsta träningsställena...av en anledning skulle jag kunna tänka mej...där vill inte heller vi va

När äre minst folk?
då alla jobbar, så även vi. målade upp ett skräckscenario imorse, att träna på morronen. såååå ovärt...

Mest utbud?
där priserna är som dyrast, folkmängden som mest

Många saker att ta i beaktande. I alla fall, inspirerad (tror det eller ej) av allt träningsältande har jag å mamsen ingått en godispakt. Jag kan, jag vill, jag vågar. Tänkte att jag skulle skriva det här så jag får lite press på mej att fixa detta. Målet är inge godis fram till jul. När är jul? Sjukt långt fram...det här är alltså inte så genomtänkt. Dock har jag en rätt rolig period just nu (lite lätt manisk (alltid förvisso) och med en grym övertro på mej själv (okej, det har jag kanske också alltid)) så det känns lite kul att ha uppehåll så länge. Gjorde dock jordens miss i söndags. Köpte fyra cloetta stycksaker för å liksom säga hejdå godis på ett värdigt sätt. Tror ni jag åt upp dom? Icket. Jag glömde bort dom å nu ligger dom i kylen å hånskrattar åt mej. Tragik! En annan bra sak med allt träningsältande är att jag återfått min pepp på promenader. Den peppen kommer lite oväntat ibland å jag vet inte riktigt hur länge den håller i sej eller när den ska försvinna igen så jag får som ta alla chanser jag kommer över. Idag innebar det att jag klev upp 04.50 (!!!!!!!!!) för att gå med Linda till jobbet. Hur sjukt är inte det? Jag som till å med jobbar eftermiddag/kväll idag. Vi satt helt ensamma, åt vår frukost å lyssnade på radio. Som Linda sa: två Linda vid frukostbordet å en i radion. Kan det bli bättre? JA, (eller nä!) det kom en till Linda i radion...det var ju förvisso fantastiskt i sej, men det va Linda Rosing (det här är första å sista gången hon står nämnd i min blogg!). Hon funderade (precis som vi) över vad hon skulle med en blogg till. Hon kunde ju inte skriva sådär jättebra...

Hursomhelst, vi åt frukost, hälsade alla morronpigga (?) arbetare varmt välkommen till ännu en uuuuuuunderbar arbetsdag, njöt av deras obetalbara miner, jag tog emot hån på ett värdigt sätt å åkte sen hem (tiggde skjuts av Linda). Nu sitter jag här, hemsökt av världens rastlöshet å funderar på vad jag ska göra av dagen som förmodligen kommer att bli den längsta i mitt liv. Solen skiner så jag borde gå ut, men jag har ju (rastlös som jag är) startat en tvättmaskin så jag måste väl vänta tills den är klar iaf. Kanske skulle ta å sticka lite...min stickning firar snart ett år som ofärdig. Nu när det är höst (å inte högsommar) känns det lite mer befogad att göra klart dem.


välkommen vackra höst!

Kommentarer
Postat av: Erika H

Nej, träning är på gott! Man ökar lungkapaciteten, förebygger benskörhet, får muskler så att man förebygger arbetsskador och framför allt så blir man hög på endorfiner efteråt!

2008-09-02 @ 17:39:50
URL: http://eerkiperki.blogg.se/
Postat av: Jonas

Word Erika!

Rimligast priser är det där man tränar gratis, t.ex. cykla, jobba, promenera. Då slipper man oftast en massa folk också, det gillar jag! =)Nämen titta, det finns choklad i kylskåpet.. "Bäst före 2009-12-23", bäst jag äter upp den! ;)

2008-09-02 @ 21:14:22
URL: http://blog.kurry.se
Postat av: Lina

hahahahaha underbara!! bäst var ändå att du helt missade att jonas inte var med!!!! man får nog aldrig bara anta att den äkte hälften finns närvarande ;) träning är kuL! var på spinning igår för första gången nånsin. Gick bra under själva passet (30 min). när jag gick ut från rummet började världen snurra och jag trodde jag skkulle svimma. Mådde illa i ca en halvtimme, sen var jag som ny igen. Längtar till nästa spinningpass!!! hahaha

2008-09-02 @ 23:19:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: