videoblogg.

Söndagar kan spenderas på olika sätt, vissa gillar att ta det lugnt och samla kraft inför den kommande veckan. Jag har en vän som heter Petra, med Petra samlar man ingen kraft på söndagar, man gör av med den lilla kraft man har kvar å sen skrattar man åt eländet. Låt mej förklara. Jonas cyklar mycket. Det kan ha varit en liten del av det som inspirerade oss att trotsa vädret och bege oss ut på, vad vi kallade "en liten cykeltur i stan". Den visade sej bli en 23,8 km (enligt googlemaps) lång cykeltur mitt ute i ingenstans, dvs världens största åker (i Degernäs). Du tror mej inte? Här kommer bevisen:


Vi har, efter mystiska omständigheter hamnat på en tom åker med lössnö och traktorspår som inte verkar leda någonstans. Det blåser och är minusgrader. (1 på kartan längre ner)


30 min senare, samma åker, fast nu med lera att gå på. (2)


Ytterligare 15 min senare, samma åker. Skillnaden nu är att "vägen" vi följde tunnats ut och snart är borta. (3)


1 timme efter att vi entrat åkern når vi civilisation. Å en "riktig" väg...den går iaf att cykla på. Behöver jag förresten säga att den väg vi väljer i slutet på filmsnutten ledde till återvändsgränd?? (4)


Asfalt, 90 km väg, livet leker!! Vi hånskrattar åt åkern (och alla hushåll kring åkern) som hånskrattat åt oss i över en timme. Vi kom, vi såg, vi segrade!! (5)


I say no more. Så värt! ;)"life is for living, we all know..."

Kommentarer
Postat av: Petra

hahaha GALNINGAR!!!!! Jag får äventyrsfeber. Vill ha semester nuuuuuuuuuuuuuu.

2009-04-06 @ 22:18:00
Postat av: Lindan

Perfekt att ni avslutade resan på Max! Jag förstår att ni ville försäkra er om att dagen inte avslutas med ett eventuellt kaloriunderskott... Bra jobbat!

2009-04-06 @ 23:21:40
Postat av: Anonym

gud så hemskt! jag skulle ha börjat gråta efter tio minuter!/Lotta

2009-04-07 @ 18:50:53
Postat av: Mamsing

Ja, vad ska man säga ^2009-04-07 @ 20:32:22
Postat av: Jonas

Vilka galningar ni är! =) Men jag blir faktiskt imponerad också, starkt jobbat av er! (jag kan se kartan, men inte filmerna)

Hoppas du inte är helt avskräckt, jag vill ju att du följer med på cykelturer i sommar. Jag lovar att vi inte ska cykla på åkrar, puss!!!

2009-04-07 @ 21:59:03
URL: http://www.kurry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: