livet på en pinne.


Va inte riktigt kapabel att testa den här livsstilen imorse klockan 06.00.
Det kanske va synd.

Sitter just nu och smäller i mej en gigantisk chockladmuffins i väntan på att min palt ska bli klar. Jag ska tyvärr erkänna att jag inte gjort den själv, den ska bara kokas. Så jag är inte riktigt så duktig som jag vill ge sken av. Curry satt ute på fönsterbläcket å stirrade så nu är även han hemma, om än bara en kort sväng. Lägenheten ser (fortfarande) ut som ett världskrig å ändå sitter jag här å funderar på vad jag ska göra ikväll. Inget av mina måsten känns lockande (förutom middag, men då ska ju palteländet koka MINST 30 minuter. Harvens handrullande paltklumpar från Piteå!) å helst av allt skulle jag bara vilja lägga mej på min divan å bli matad med nykokta paltbitar doppade i smält smör å lingonsylt. Hur jag ska få kraft å energi att göra nå måsten genom det paltkoma som med 100% säkerthet kommer att inträffa är fortfarande en gåta. Kan ingen bjuda hem sej hit så jag får lite eld i baken å stökar bort det värsta? Lotta exempelvis, jag vill bli bjuden på fika, det har jag förtjänat efter den verbalt hårda behandlingen jag fick utstå under dagens lunchrast. Kladdkaka blir bra, jag har alla ingredienser :)

Kommentarer
Postat av: lotta

mmmmmm kladkaka, hade lätt bakat en åt dig, men jag håller på å tvättar + att du bor så långt bort nu när jag inte har bil, små bena orkar inte trampa cykeln hela vägen hehe! ;)

2009-08-26 @ 18:56:32
Postat av: Linda

Ja, ack de stackars småbena. Dessutom spöregnar det ju upptäckte jag, så resten av carlottan vill nog inte ut heller ;) du får ha kladdkakan innestående :)

2009-08-26 @ 19:58:20
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: AKO

Trevlig bild som piggar upp nu när de mörkare tiderna har börjat sin intrång.

2009-08-28 @ 14:49:30
URL: http://krumbukter.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: