dagen i korthet.Den här dagen började egentligen bra. Egentligen alltså. Egentligen började den med glädje, förhoppning, förväntan och lycka inför en eventuell men ändå rätt spikat Hello Saferide-konsert i Skellefteå. Det var kl 00:02. Sen somnade jag. När jag öppnade mina blå för ungefär trettionde gånger va klockan alldeles för mycket å jag va tvungen å ta bilen. Det sista jag hör innan jag stänger ytterdörren är Jonas ljuva morronstämma som ändå förvånansvärt tydligt berättar att SMHI har utfärdat stormvarning ikväll. Jag skjuter det ifrån mej och nynnar lite på 2008. Ang min arbetsinsats kan jag i korta drag bara säga att jag sopat bilen typ 5 gånger (alltså tak å rubbet), jag har skrapat alla 6 rutorna VARJE gång jag satt mej dvs ca 25-30 ggr och jag har lika många gånger brutit lös det islager som satt sej runt vindrutetorkarna. Under dagen och efter intensivt smsande bestäms det att konserten måste ställas in, det går verkligen inte att köra till Skellefteå i detta skitväder. Jag menar, det går ju knappt ens å köra inne i Umeå! Man sitter på helspänn hela tiden för "cykeldäcken" åker hit å dit i all modd.

När väl beslutet är taget dalar humöret, inte så det märks utåt men det pyr å brinner på insidan. Sista passet drar över tiden, jag blir otålig. Ska snabbt tillbaka till kontoret...åt vänster äre rött så jag väljer att köra höger. Dumt. Hamnar bakom en lååång långtradare som kört fast sej i en uppåtlutande påfart. Jag har ungefär 15 bilar bakom mej när han börjar backa...ångest å irritation. Det tar ca 15 min för honom att ta sej iväg, å nej...det gick INTE att köra om eller vända. Sur surare surast. Kommer till kontoret, inser att jag ska handla på vägen hem å går ut till min bil som är en hög av snö. Inplogad å översnöad. Ingen sopborste å en liten skrapa. Jag hade multum med snö innanför handskarna när jag va klar. Å då vare ändå en tuppkam av snö kvar i mitten på taket...snygg! Tar mej hem, rafsar ihop en halvdan middag å stressar iväg, fast besluten om att köra skiten ur mej på core å punch out. Om jag lyckats märker jag imorrn, ingen träningsvärk=nederlag! Humöret blev lite bättre när jag fick älta HS med Erika, å träna också såklart...då släpper man ju alla tankar överhuvudtaget. Råkade få en liten smäll på tummen under punchen så den är härligt blå över PIP-leden men det är smällar man får ta. Jag avslutar dagen med att låsa in nyckeln i skåpet, så när jag kommer tillbaka från duschen inser jag att jag saknar nått. Greatest!

Nu tänker jag äta min lilla överraskning till mej själv, nämligen en chockladmuffins...fast Jonas pös in i duschen nu så jag väntar väl tills han kommit ut igen.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Vilken tur att jag älskar dig även dagar som denna! -puss-

2009-02-05 @ 23:12:52
URL: http://blog.kurry.se
Postat av: Erika

Ååå jag är fortfarande tjurig :( Hoppas muffinsen hjälpte upp humöret lite! Jag har upptäckt ett märkligt rött märke på armen, är rätt nöjd med det fakiskt, har man slagits så ska det synas (men det behöver ju inte kännas, jag beklagar din tumme)!

2009-02-05 @ 23:38:00
Postat av: Esmeralda

Megakram

Du är för härlig i ditt sätt att skriva :)

2009-02-06 @ 09:43:20
URL: http://Esmeraldaofbuckland.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: