det är fullbordat.Kära vänner, familj, tvivlare, glatt överraskade, förfärade...För 10 år sedan sommartränade jag på gym. Idag har jag tränat igen. Människan Linda Aronsson har tränat. Jag har tränat. På gym. Köpt gymkort. Tagit tag i livet, lagt upp en plan, njutit. Om ni är chockade, vad tror ni jag är?? Det va sjukt kul! Linda å jag värmde upp med cykling 30 min (fast vi va varma efter typ 10 min!) Det började med att vi inte kunde starta den, så vi hånade sönderden istället. Sen visade det sej att instruktionerna stod precis bredvid startknappen, å de upplyste oss om att först börja trampa, sen trycka på start. Pinsamt. Uppvärmningen började under tystnad. Med skakande ben tog vi oss upp för alla trappor å när vi sen entrade vi gymmet totalägde vi hela placet =) Vi härjade loss bland alla maskiner och försökte uppföra oss världsvant, men jag tror inte vi lyckades lura nån, speciellt inte med tanke på våra beundrande blickar på alla som behärskade maskinerna samt våra kommentarer:

Linda sitter i en maskin. Jag står framför, tittar på min arm å säger stolt (och faktiskt helt seriöst):
"Tänk dej Linda om ett tag, då innehåller den här armen muskler"

Ja, som vi tränade armar å axlar idag. 2 timmar intensiv träning för oss som inte är speciellt intensivt tränade det känns kan jag lova. Två dödsmaskiner hittade vi, två maskiner där faktiskt lyckades träna alla gulmarkerade muskler!! Linda älskade den som brände upp axlarna å jag älskade den som brände upp bicepsarna. Många surögon, tjurskallar å sammanbitna läppar har vi sett hos varann idag. Det här kommer att bli intressant!

Nu vill jag veta, hur duktig är jag egentligen??? :)

Kommentarer
Postat av: Lina

hur duktig som helst ju!!! jag minns ju träningen som pågick för 10 år sen, jag vet att envisa linda kan om hon vill, trots att armen känns hemsk när man sen ska borta tänderna.... Hoppas nu bara att detta håller i sig....träningen på flintan gick ju inte sådär överdrivet bra hahahaha JAG HYLLAR DIG! (hylla lite tillbaka, tack! jag har ju faktiskt haft gymkort OCH tränat i ett år nu... ;))

2009-01-19 @ 20:51:23
Postat av: Jonas

Kan du inte cykla med mig istället?! =) Duktigt av er att träna, jag har inte tålamod med gym... det ska vara lite mer fart och fläkt!

Inser ni att ni satt rätt höga krav på er själva genom att blogga såhär. Alla trogna läsare kommer följa upp era aktiviteter -hehe-

PUSS!

2009-01-19 @ 23:47:14
URL: http://blog.kurry.se
Postat av: Maria och Daniel

Helt sjukt vad ni är duktiga! M är så imponerad och önskar hon hade tagit tag i samma sak. Fick ju hantlar i julklapp, synd bara att de inte är i Luleå. D undrar om du haft hans stora biffiga kropp som förebild eftersom han tidigare haft ett årsguldkort på IKSU. Och den träningen gav resultat!

2009-01-20 @ 00:54:33
URL: http://amason.blogg.se/
Postat av: Camilla

Massor av duktig är du! Du få gärna träna lite åt mig med;) Iaf styrketräningsdelen=) Kram

2009-01-20 @ 09:27:58
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: Marita

Superduktig är du, som trotsat latmasken som gärna kommer krypande när träningstankar dyker upp i ens huvud. Bra gjort, kämpa på.

2009-01-20 @ 21:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: