in i själen less.på att diska! Ja, dammsuga å tvätta passar bra in i den kategorin också. Varför? Jag har frågat mej det flera flera gånger. Så jobbigt äre ju egentligen inte. Alla måste ju genomlida dessa ej så meningsfulla aktiviteter. En del verkar, konstigt nog, till å med njuta av det. Vad har jag missat liksom? Sen började jag fundera, å det är här min intelligenta sida kommer in.

Vad gör jag på dagarna? Låt säga en normal dag, vad gör jag då? Bortsett från all social träning, muntlig motivering och uppmuntran, att kunna lyssna/säga rätt saker vid rätt tillfälle, vara behjälplig, lyhörd och förstående, personligt intresserad och engagerad, att kunna strida snyggt och städat, framföra negativa saker på positiva sätt och framförallt vara flexibel in i minsta fiber så är det här, kära läsare, i grova drag en normal dag för mig. Jag gör frukost som jag diskar, jag gör lunch, middag och kvällsfika som jag diskar. All disk ställer jag in i skåp igen för att nästa dag smutsa ner dem. Jag tvättar, hänger tvätt, viker tvätt och lägger in den i garderoben. Jag dammsuger, torkar golv och plockar undan saker. Jag skriver matsedlar, letar reda på recept, skriver inköpslistor, handlar och plockar upp alla varor. Samlar ihop sopor och sorterar kartonger, vattnar blommor, stryker...det här är mina dagar. Dessutom kallpratar jag en hel del, i regel samma sak flera gånger om dan...vädret är en klassiker. Vad man gjort/ska göra i helgen (beroende vilken veckodag vi befinner oss på), min katt, jobbarkompisarna och middagsbekymmer är också stående samtalsämnen. Då är det inte konstigt att man känner sej aningens less på hushållssysslor när man kommer hem. Det är heller inte konstigt att man inte känner för att umgås med så många andra än bara den närmaste kretsen, de som tycker om mej ändå trots att jag kanske bara stirrar rakt fram å inte säger så mycket de första halvtimmarna eller så =)

Kommentarer
Postat av: Bea

Vilken fin blogg du har :)

2009-01-14 @ 00:07:31
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: svägran

Hej! Stackars dig! Jag förstår helt och hållet att du är in i själen less på disken! Jag som inte ens har ett jobb där jag måste diska avskyr denna hemska syssla. Fast av någon anledning är det lite lättare att diska hos andra än hos sig själv. Om du känner för att fly vardagen så är du välkommen hit närsomhelst. Men kanske speciellt den 24 februari för då är Bob Hansson i luleå! Tänkte nog gå och lyssna på honom. Dock är det en tisdag. Men håll utkik, han kanske är på G till Umeå också! Stor kram!

2009-01-14 @ 11:58:06
URL: http://amason.blogg.se/
Postat av: Linda H

I hear you sis!

2009-01-14 @ 20:02:18
Postat av: Erika

Du har iaf en ursäkt :) Tänk på alla stackare som inte har det...

2009-01-16 @ 00:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: