schema.Jag lovar bättring med mitt uppdaterande. Jonas hojtade från köket igår att ni får jag minsann lägga på ett kål med bloggen, min besöksstatistik har tydligen falnat, haha. Han håller koll han...=)

Sitter just nu å petar i mej en alldeles för salt frukost. Stekt ägg med salt OCH kaviar blev lite väl mycket, detta kombinerar jag med rabarberyoghurt (för mjölken är slut) och hårdbröd med marmelad (för mjukbrödet är slut). Ev så blir det handling idag :) Annars så rullar livet på i rätt bra tempo. Igår tränade jag å Linda armar som besatta. Det va jobbigt, förfärligt, dödligt tungt å ändå så härligt. Fast, det va väldigt osmart. När vi tränat klart hade vi nämligen gymgenomgång med en instruktör, å han ville ju se oss testa de övningar han lagt upp åt oss. Det vart mycket gnölande, pipande och skakande armar. Behöver väl knappt ens skriva att jag såg påtaglig ångest i Lindas öga bara av att lyfta en tom skivstång...Nåväl. Nu har vi ett träningsschema att följa. Mitt huvud höll på att sprängas igår av den värsta huvudvärk jag kan minnas att jag någonsin haft, så mitt första intryck av träningsschemat var ju inte jublande positivt. Nu när jag har sovit gott (förutom en vidrig mardröm) å huvet känns normalt igen, så jag ser fram emot onsdag då vi kör första riktiga passet. "Ni kommer förmodligen inte kunna röra er efter ert första benpass...men det går ju över efter ett tag" sa instruktören. Underbart, säger jag!! ;) Det lilla vi testade igår gjorde mej alldeles knäsvag så jag tror honom! Han var för övrigt väldigt trevlig och visade oss alla maskiner och massor med övningar. Känns peppande och inspirerande. Tror dock att mina pass måste minskas lite, tanken nu är att träna styrka tre gånger i veckan (det var bättre att dela kroppen i tre än i två) så jag måste fokusera på det innan jag kör igång med mera pass. Känns tråkigt för jag är nog verkligen en pass-människa. Det va så sjukt kul! Tänker dock köra den här veckan som planerat, även om det kanske blir i tyngsta laget. Men men, "man ska ju känn att man lev". Onsdagen blir det alltså första riktiga styrkepasset, å så step på kvällen. Det borde inte va nå problem. Torsdag måste ju det andra styrkepasset ligga på (eftersom jag åker hem på fredag) å så punch out på kvällen.Ser fram emot torsdagen med skräckblandad förtjusning. På ett sätt intressant å se hur mycket man pallar med, men jag ska ju faktiskt kunna jobba dagen efter också...

På tal om å åka hem. Nån som vill va kattvakt? Tar emot anmälningar här på bloggen...hehe. Petra, du brukar ju alltid ställa upp, om du inte har annat för dej. Jag ringer dej när som helst... :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Men tja! Kul att det verkar gå bra med träningen! Vad är det jag läser? Ska du hem i helgen? Eller är det jobb på fredagen? Vill du med till stan typ fredag eller lördag? Hörs!

2009-01-27 @ 15:30:12
URL: http://amason.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men vi ska ju steppa på onsdag! Vi bokade ju förra veckan.. Eller ska du köra dubbla?? :P

2009-01-27 @ 18:22:05
Postat av: Erika

Jag råkade visst vara lite hemlig, men du fattade vem det var va?

2009-01-27 @ 18:22:41
Postat av: Erika

Men seriöst?! Sådär kan du ju inte träna fattar du väl!! Du dör ju! Hm... en annan grej, den där instruktören lät som en riktig styrkenisse. Det går visst att dela på två, särskilt om man är en passmänniska som vill köra sånt också. Det bästa är ju att träna på ett roligt sätt.

2009-01-27 @ 18:25:22
Postat av: Linda

Nä, jag har inte planerat att för evigt träna dubbelt, det blev ju bara så den här veckan. Ja, jag kommer ihåg att vi ska steppa, och att vi har punch out...jag tänker fullfölja planerna...den här veckan. Nästa vecka ska jag planera bättre...hehe

2009-01-27 @ 21:28:12
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Haha stora bokstäver där :p Jag vet inte riktigt hur jag läste första vändan.. Tror jag missade en del viktiga poänger :) Jo, jag fattade att det bara var den här veckan, men tänkte att du klappar ihop redan nu...

2009-01-27 @ 22:31:21
Postat av: Linda

Det är bra att du ser till å få valuta för pengarna! Ändå tycker jag inte att det var så fasligt dåligt planerat...det hade varit värre om du hade haft step på torsdag! Haha, det hade kunnat bli intressant!:DImorgon blir det å ladda med mycket mat inför veckans tyngsta pass! Lääääängta!

2009-01-27 @ 23:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: