vad händer liksom?


jag å morfars fantastiska glasögon. kolla in mitt vänsteröga så får ni ett hum om styrkan!

Kände mej så duktig som gjorde middag nästan direkt jag kom hem. Men nu när den är färdig är jag inte hungrig längre. Märkligt. Känner mej lite rastlös mitt i all lathet så jag ska nog ta å plocka undan julen tror jag. Kan ju inte ha julgardiner å adventsljusstakar framme hur länge som helst, trots att jag älskar mysbelysningen. Får köra stenhårt med stearinljus istället.

Imorrn bär det av till Övik igen. Den värsta hemlängtan har lagt sej, men den ligger ändå å gnager i mej fast lite längre in. Hockey med mamsen äre som är på tapeten imorrn iaf. Å så lite hockeymiddag i form av hamburgare på Sibylla eller Max :) Mammas första match på jag vet inte hur länge. Ska bli riktigt kul! Jag saknar ståplats å draget som är där! Ikväll bär det av till Ålidhem för att införskaffa biljetter eftersom ticnet har tekniska problem. Att man ska va så beroende av den här datan...

Annars så sitter Curry framför mej på skrivbordet å stirrar med sina hej-mamma-jag-bara-älskar-och-avgudar-dej-jättemycket-just-nu-ögon. Smickrande men samtidigt vääääldigt stressande. Jag måste ta ner julgardinerna!

Kommentarer
Postat av: Linda H

Haha, du ser ut som Pam("Pam Pam Pam Pam Pam" Har du sett det avsnittet?)i The office ju! Snygg sä naanting!

2009-01-14 @ 20:05:03
Postat av: Linda

ser jag ut som pam? hahahaha

2009-01-14 @ 20:22:20
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: svägran

Tjena! Alltså jag hoppas att du tar det här på rätt sätt, men jag tycker nästan att du passar i morfars glasögon! De känns lite sådär nördtrendiga. Kram!

2009-01-15 @ 09:08:43
URL: http://amason.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag måste hålla med din svägra. Hade de varit aningens mindre och liiite annorlunda hade det varit hur coolt som helst :)

2009-01-15 @ 15:30:23
Postat av: Jonas

Skona mig! Jag ser helst inte att min fru bär dessa i min direkta närvaro! ...men lite söt är hon allt! ;)

2009-01-16 @ 00:01:15
URL: http://blog.kurry.se
Postat av: Annelie

Snyggo!

2009-01-16 @ 15:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: