möhippan.

Först. Sjukt kul å få en massa kommentarer direkt sådär. Ni kanske har saknat bloggen (läs:mej!) lite iaf, haha. Nu är jag förhoppningsvis tillbaka med lite skrivarinspiration, framförallt lite bilder att visa. Håller på att göra spenatpaj så jag skriver å lagar mat lite härsch å tväsch så ifall jag tappar tråden förstår ni varför ;)

Möhippan. Det är ju alltså så att min älskade svägra och min härligt dryga fd sambo/kombo/whatever äntligen har gift sej. Ett underbart bröllop, en jätterolig fest och framförallt ett väldigt vackert och härligt brudpar (de bilderna kommer senare!). Ska man gifta sej så kommer det oftast en möhippa som ett brev på posten. Eftersom svägran är en riktig sötis som är omtyckt av många, många, många, så lyckades hon snika åt sej inte mindre än TVÅ möhippor. Well done! Vi fick reda på att hon fått skämma ut sej en hel del under sin första möhippa så vi körde en lightvariant. Val av dag blev inte så överraskande för henne eftersom hon inte var tillgänglig speciellt många helger å då blir det ju som det blir. Vad som skulle hända visste hon däremot inte å det kändes sjuk bra att ha lite möhippa-stolthet kvar :) Oj, det här blir långdraget känner jag. Har visst inte skrivit av mej på ett tag...haha. Jag lägger upp bilderna å kommenterar under dem istället, annars svälter jag ihjäl (å ni också säkert!)


Esteten som härjat fritt bland plagg, kulörer och kombinationer fick med mången tvekan godkänt av den något skeptiske svärfadern. Den utsatta själv verkade dock rätt nöjd med dagens outfit. Hon imponerade stort genom att med känseln identifiera både färg, plagg och ägare flera gånger.


Dagens stora äventyr var klättring till Skulebergets toppstuga, medelsvår led. Det va en del tysta knorranden i början och efter en kort utredning insåg vi att alla utom bruden själv var höjdrädda. Snacka om att utmaningen blev lite snedvriden! :)


Aningens lodrätt på sina ställen, men det va sådär lagomt utmanande så man gav aldrig riktigt upp på allvar, bara lite i sitt egent huvud. Vad jag tänker på vänstra bilden är nog nått i stil med "Gode gud, alldeles brant. Andas! När ska benen sluta skaka? Upp HÄR? Det går aldrig...Ta djupa andetag.." Tack å lov att bilden är tagen bakifrån. :)


Vacker vy för den som vågade släppa blicken från berget och vända den utåt. Själv avnjöt jag den lutad mot berget med båda fötterna på samma plats, lätt avslappnad på en tillräckligt stor klippavsats. :)


Som pricken över i, grande finale, fick man krypa på alla fyra upp för den sista avsatsen. Kändes ganska mäktigt å va inte så lite lättare att uppskatta när man väl stod där uppe å tittade ner.


Jag vet inte vad som va svårast, att klättra uppför Skuleberget eller att organisera lyftet på av bruden...


Men båda uppgifterna lyckades vi med i alla fall å kul hade vi båda gångerna! :)

Efter klättringen fikade vi i toppstugan å tog liften ner. Väl nere på den riktiga botten cyklade vi ca 3 km tillbaka till anläggningen och bilparkeringen. Därefter styrde vi kosan mot Näske krog, två nya deltagare och en god tvårätters. Framåt eftermiddagen åkte vi till vår hyrda stuga i Klubbviken där ännu fler anslöt. Där vräkte vi i oss onyttigheter, spelade kubb, grillade, surrade, spelade spel å hade allmänt mysigt. Sen tog dagen slut och gissa om man sov gott den natten!

Nu trogna läsare fick ni nått att bita i ;)

Kommentarer
Postat av: Erika

Vad mysigt det såg ut (och lät)! Blir såå avis på klättringen! Vad tyckte ni höjdrädda? Gick det bra? Vill ni göra om det?

2009-06-22 @ 21:05:28
Postat av: Linda

Jag skulle göra om det igen, det va riktigt kul! Kände att det gick bättre å bättre för varje halvtimme :)

2009-06-22 @ 21:24:49
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Esmeralda

Ja dendär tröjan i orange har jag då bestämt sett förut...

2009-06-23 @ 12:33:59
Postat av: Maria

Oj, här har det skrivits minsann!! Tack för en underbar dag! Gillar särskilt bilden på mig o pappsen. :) Fast jag gillar alldeles särdeles mycket alla bilder du lagt ut! Mkt fina!! Du tar sååå fina bilder! Ska bli SÅ skoj att se alla bröllopsbilder också. Tror jag sett tre stycken totalt än så länge... Ja, jag kan i alla fall räkna dem på mina händer! Och snart ses vi käraste svägra!! KRAM!

2009-06-26 @ 19:49:33
URL: http://amason.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: