till trogna läsare.


2008-07-21. Den dagen vare mer liv i mej :)

Kära vänner. Senaste veckorna har varit fulla med planering och utföranden. Det har varit möhippa, student och bröllop. Allt är förstås fantastiskt kul men tar tid att förbereda och lämnar liksom ett tomrum efter sej när det är över. Har såklart tagit massor med bilder som såklart inte finns på den dator jag sitter vid nu, så jag får tyvärr skjuta på bildvisningen till senare. För att göra er (ännu mer?) nyfikna kan jag berätta att det finns många jättefina bilder, både på den vackra studenten och det vackra bröllopsparet.

Kan meddela vad jag sysselsatt mej med en dag som denna. Blev väckt 11. Masade mej från sängen till soffan (via ca en timmes sängliggande korsordslösande, för att vakna till liv. Hjälpte inte.) Såg några avsnitt The Office säsong 3 innan magen började kurra. För en gångs skull lyssnade jag på min mage och fixade lunch (brunch, whatever. Sillrester. Gott!) Masade mej tillbaka till soffan, intog födan och la mej ner igen. Curry joinade mej först från min höft, sen från vänstra sidan av min mage då jag fått höftröta. Avverkade i snabb takt ytterligare några avsnitt för att sedan masa mej till köket med disken. Glodde på nätet med Jonas tills han cyklade iväg. Spelade typ 100 omgångar Zebra Mahjong på fejjan, gick skitdåligt. Tog emot massa nya avsnitt av office å sen va klockan...ja, 19.10. Jo...jag har ju faktiskt varit ute idag också. Gick till bilen å hämtade min börs å mobil som jag glömde där igår. Det har varit min dag so far. Behöver jag säga att jag har ett tjockt söndagsskal? Trodde inte det.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Ser fram emot bildvisningen ;)



Härligt med en segsöndag!



Kram A

2009-06-21 @ 20:37:25
Postat av: Matita

Tack för igår med god mat i trevligt sällskap inklusive "prövaallagatoriHolmsundresan". Får vi nångonsin hälsa på igen, vi verkar ha knäckt dej totalt. Förlåt.

2009-06-21 @ 22:11:37
Postat av: Erika

Cool bild och vad roligt med ett inlägg till oss trogna (tjatiga) läsare :D Orkar inte kommentera mer nu, sitter i dvala efter mina tre dagar med dubbelpass...

2009-06-21 @ 23:45:50
Postat av: Lina

äntligen ett litet inlägg! söndagslathet låter ju fantastiskt haha fast dissa det fina vädret på det sättet....vet faktiskt inte om det är ok...kram!

2009-06-22 @ 10:08:45
Postat av: Anonym

å har du sett "cafe disco" nu??? ;) /lotta

2009-06-22 @ 17:41:20
Postat av: Anonym

*Lotta:* Näe...eller jo, jag borde ju ha sett det, men jag har ingen aning vad avsnitten heter. Vilken säsong/avsnitt?? Tell me!

2009-06-22 @ 18:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: