innedag.Sol, blå himmel, varm luft och min kamera. Jag längtar.

tribute.Honey you are a rock
Upon which I stand

lyckostäd.Efter att ha börjat emot den nya dagen med ett tveksamt bra humör måste jag säga att det verkligen artade sej när jag kom hem från jobbet. För tredje gången samma dag dammsög jag och våttorkade golven, nu äntligen mina egna och jag kallar detta för lyckostäd. Ibland blir det så. Jag har fortfarande arbetskläderna på mig och jag tror att det är dags att lägga sej. Börjar tidigt imorrn och jobbar dessutom lördag fm. Men fredag är ju fredag, det känns i kroppen att det snart är helg. Det vankas "kalas" och förhoppningsvis lite umgänge med en av mina namnar. Må så gott!

Just! Ni som varit in på Jonas blogg har sett en bild på mej liggandes i en "vassbuske". Här är det lyckade resultatet av att jag föll och på så sätt hittade en vinkel jag annars aldrig skulle ha hittat. Så, den här bilden tillägnar jag Ultrås späda skare.vetgirig?

Här kommer ett litet test som kanske mest uppskattas av den som kan lite om människokroppens anatomi, fysiologi och funktion. Me like!en till vardagshjälte.Igår va en fredag som inte blev som den va tänkt från början. Den blev så mycket bättre! Först en mysig middag med Linda, Erika å Lotta på Maxim. Intressanta diskussioner och bara allmänt surr. Senare, en oplanerad men mycket bra och minnesvärd konsert med Anna Ternheim tillsammans med Erika. Tack tack Matilda, du är en ängel som gjorde hela våran kväll mycket bra!! Kul att äntligen få säga hej på riktigt! Dessa tulpaner är till dej :)

Hoppas helgen fortsätter i samma härliga anda för nu bär det av till hemtrakterna!

den mörka kvällen.

Har jobbat över ikväll, 30 minuter. Va inte så peppad att cykla hem men det va bara å bita i suräpplet å pallra mej hemåt. Halvvägs hem kommer en lång kille i dreads å skägg löpandes å börjar tävla med mej. Jag kunde inte låta bli att skratta för han såg så sjukt lurig ut när han löpte om mej som ett jehu. Han låg på bra mellan lilla hamnparkeringen och tegsbron å där skiljdes vi åt. Han kastade sej mot räcket och skrek "jag vann" Mycken grattis skrek jag tillbaka å skrattade mej hem resten av vägen. Vilken hjälte! Han fick mej på bra humör bara sådär! Jag efterlyser fler spontana utmaningar :)

Sen kom jag hem å hittade det här, en sprillans ny låt av Lasse. Jag älskar den redan, vilken låt! Måste säga att kvällen ett tag såg mörk ut, men vände och blev otroligt bra. Jag hyllar dreadsmannen och och jag hyllar Lasse! Kvällens hjältar!!


utmaning.

Jag älskar utmaningar!! FIck den här av Camilla nyss so here I go.

Regler: Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lack
3. Flicknamn: Louise
4. Pojknamn: Levi
5. Yrke: Legosoldat
6. Färg: Ljunglila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasagne
9. Sak i badrummet: Linser
10. Plats/stad: Luleå
11. En orsak att vara sen: Larmet
12. Något man skriker: Lurad!!
13. Film: Last king of Scotland
14. Något man dricker: Loranga
15. Band: LARS WINNERBÄCK (& Hovet)
17. Gatunamn: Lärlingsvägen
18. Bil: Lyxsaab
19. Sång: Lotteri

Jag hoppas att fler antar utmaningen! :)

vårkänslor.För några dagar sen kvittrade fåglarna och det hördes droppanden från tak och träd. Nu är det vinter igen. Vad hände? Inte äre väl bara Curry å jag som längtar efter våren?

tålamodet.Jag har ett bra tålamod. Långt och ihärdigt, tränat under många år och många situationer. Jag är en tålmodig människa. Mot levande ting alltså. Väder, det är en helt annan sak. Kolla bara, hur det ser ut här! Äre tänkt att man ska kunna cykla hem i blåst, drivsnö å yrsnö som sticker å bränner en i ansiktet å samtidigt behålla livsglädjen inombords? Den person som klarar det beundrar jag! Jag hatar dej, oväder! Vik hädan.

kvällslektyr.


Foto: Jonas

Har fyndat på bokrean, massor med böcker som heter typ "minikonstguide" eller nått. Just nu läser jag om Leonardo da Vinci, hur intressant som helst. Vilken karl! En äkta renässansmänniska, han verkar ju kunna allt! Å det han inte fattar lär han sej. Manisk...me like! :) Bilden ovan betyder alltså inte att boken är ointressant, den betyder bara att klockan är lite väl mycket ;)

Helgen har varit skön å bra men gått alldeles för fort! Hade en lugn å skön fredagskväll hemma. Lördagen började med tidig träning, först Afro (riktigt kul, men enl Erika kan den va sååå mycket bättre...vi får väl se när vi lyckas pressa in ett sånt pass) å sen ett armpass själv i gymmet. Det va väldigt lite folk där den tiden, men jag vet inte hur många gånger jag fick möblera om i mitt träningsprogram för att det satt nån uv å häckade vid "min" maskin. På kvällen kom Johan å stannade till söndagkväll. Vi såg på melodifestivalen (ja, jag har grava problem med min bojkott!), fikade å surrade. Har varit så kul å få "rå om honom" ett tag ;) Ikväll kommer kära svägran å sover tills imorrn. Hon är på väg norrut å förärar oss med ett besök innan hon drar vidare. Snart är de sista timmarna slut å jag längtar mej sjuk till fredan igen. Vilken druva kom på att helgen bara skulle va 2 dagar??? ;)