kvällslektyr.


Foto: Jonas

Har fyndat på bokrean, massor med böcker som heter typ "minikonstguide" eller nått. Just nu läser jag om Leonardo da Vinci, hur intressant som helst. Vilken karl! En äkta renässansmänniska, han verkar ju kunna allt! Å det han inte fattar lär han sej. Manisk...me like! :) Bilden ovan betyder alltså inte att boken är ointressant, den betyder bara att klockan är lite väl mycket ;)

Helgen har varit skön å bra men gått alldeles för fort! Hade en lugn å skön fredagskväll hemma. Lördagen började med tidig träning, först Afro (riktigt kul, men enl Erika kan den va sååå mycket bättre...vi får väl se när vi lyckas pressa in ett sånt pass) å sen ett armpass själv i gymmet. Det va väldigt lite folk där den tiden, men jag vet inte hur många gånger jag fick möblera om i mitt träningsprogram för att det satt nån uv å häckade vid "min" maskin. På kvällen kom Johan å stannade till söndagkväll. Vi såg på melodifestivalen (ja, jag har grava problem med min bojkott!), fikade å surrade. Har varit så kul å få "rå om honom" ett tag ;) Ikväll kommer kära svägran å sover tills imorrn. Hon är på väg norrut å förärar oss med ett besök innan hon drar vidare. Snart är de sista timmarna slut å jag längtar mej sjuk till fredan igen. Vilken druva kom på att helgen bara skulle va 2 dagar??? ;)

Kommentarer
Postat av: Lina

hahaha både "uv" och "druva" i samma inlägg ;P

Ja, blir läger för mig fredag-lördag...så endast ett miniläger :) Själv då? kommer ni upp..in...ner..å förgyller vår tillvaro? sparris funderar att komma upp antingen fre-lör eller bara lör...ev även bodin...sen har jag inte så stor koll på vad andra tänker hehe. puss puss!

2009-03-01 @ 23:57:16
Postat av: Jonas

Söööt du är!

2009-03-02 @ 21:42:24
URL: http://blog.kurry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: