morgondusch.Kolla in tiden! Något otroligt har hänt mej idag. Jag vaknade innan väckarklockorna ringde. INNAN! Jag har alltså gått från att i veckor kämpa med att ta mej upp ur sängen över en halvtimme efter att sista klockan ringt, till att i två dagar vakna av och (som idag) innan klockorna. Vi pratade igår på lunchen om hur häftig och avancerad männisokroppen är men detta tar ju ändå priset. Min kropp samarbetar äntligen med omgivningen och med mej själv. Vilket fantastiskt sätt att avsluta veckan...

Detta oväntade morgonunder innebar lite spontant agerande från min sida...Inte bara har jag haft svårt att ta mej upp på mornarna...jag har även haft alldeles för lite tid till mej själv och min existens...nu fick jag plötsligt försöka fylla upp all överbliven morgontid (å det är verkligen inget jag är van med!) så jag tog en varm, skön morgondusch. Fixade håret (för en gångs skull), smörjde in med med golukt, har fina kläder på mej, äter en näst intill ekologisk frukost (förutom o'boyen) OCH bloggar under tiden. Med denna lite annorlunda morgon kan jag bara hälsa den kommande dagen: bring it on!

Puss

Kommentarer
Postat av: Maria

hej! Härligt, vilken dag! Jag tror att den här dagen är den med stort D! Jag har gjort tenta och det kändes bra. Solen skiner. Världen ler, Daniel är på väg. Vad mer kan man begära av livet? Storkramen!!

2009-05-29 @ 11:45:29
Postat av: Lina

härligt värre du!!

2009-05-30 @ 23:25:38
Postat av: Petra

Hejja, hejja!!

2009-05-31 @ 19:53:06
Postat av: Petra

men nu går det trööögt här på bloggen

2009-06-20 @ 21:03:27
Postat av: Erika

Snälla, ge alla oss trogna läsare ett litet inlägg!

2009-06-20 @ 22:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: