soft start.Ja, jag är en periodare. Bloggmanin har slagit till igen. Nu ska jag ta er på en liten resa i mitt huvud. Jag vaknar, tar på mej min underbara morronrock (bilden) lullar in i köket. Planen (jag hade faktiskt en plan från början!) va att gå på stan å kolla in lite potentiella julklappar/kanske hitta nått som skrek efter mej :) Jag äter frukost å ser mej i spegeln. Dusch. Det måste bli en dusch innan. Drar ut på det lite, sätter mej vid facebook en stund å skrattar åt curryfilmen igen. Inte sådär hysteriskt som igår, utan mer morronrossligt, men ändå. Samma hjärtliga ton. Kollar som av en händelse på klockan, oj..den rusar iväg. Bäst å ta sej den där duschen. In på toan, kollar mej runt. Åh! Den där hårinpackningen jag tänkt göra hela veckan. Vilken tur att jag såg den INNAN jag duschade, då her jag ju i den nu å så duschar jag när den verkat färdigt. Sagt å gjort, sätter den i håret (bilden).

Medans den ändå är i håret å eftersom jag ändå ska duscha efteråt så klär jag mej inte utan går runt i morronrocken lite till. Passar även på å rensa ögonbrynen lite, le mot mej själv i spegeln å klämma en finne. Öppnar badrumsskåpet å ser...ansiktsmask. Oj oj , hemmaspa, tänker lillhjärnan. Jag studerar mej själv lite till i spegeln å ser ju hur torr jag är, en återfuktande ansiktsmask skulle ju sitta som en schmäck. Kladdar på den också (bilden). Se så fin jag vart. Nu kan jag ju med gott samvete spela lite bejeweled eftersom den ändå också ska sitta i ett tag ;) Hade inte beräknat såhär lång tid för å mej in till stan, men men. Det är ju bara såååå typiskt mej. Skillnaden idag jämfört med alla andra dagar är att jag faktiskt inte har nån som väntar på mej, å att jag faktiskt inte har nå andra planer än stan, middag, sova. Det här förtjänar jag! Imorrn blire lussebak med raringen, å kanske lite twilight-ältande också. Fortfarande skitsur för att jag inte fick mej biljetter till premiären. Tattar-sf. Men stay tuned, imorrn kommer även en bild på puppan (å än så länge även mej). Vi ses!

Kommentarer
Postat av: Erika

Vad bra! Gillar att du har fått bloggmani! Fortsätt så! Vad fin morgonrocken ser ut!! När ska ni på twilghtbio?

2009-11-14 @ 14:59:58
Postat av: Camilla

haha, vilken rolig katt ni har=) Testa att sätta ett bananskal framför katten då hoppar de långt, iaf så gör mina katter det;)

kram

2009-11-14 @ 17:04:14
URL: http://lillcamme.blogspot.com
Postat av: mamsing

Blev först lite nervös att du hade kladdat hårinpackningen i nunan, men så var det ju inte, skönt.Förstår att du gick omkring o bara glänste på stan sedan:)

2009-11-15 @ 10:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: