att bada.

Vem som helst kan väl ändå förstå hur mysigt det är att bada? Varmt vatten. Skum. Mörkt så när som på några tända ljus. Lugnt å stilla. Harmoniskt. Njutbart. Den ultimata avkopplingen. Det här är vad jag intalar mej ungefär en gång/år, att bad är nått avkopplande, harmoniskt och underbart. Så jag tappar upp varmvatten, häller i mitt badskum (som räckt otroligt många år!), nynnar lite för mej å smålängtar efter värmen. Jag släcker lampan å tänder mina ljus. Förbereder med korsord, musik, frukt. Sätter mej med ett leende i badkaret å sänker ner kroppen helt under vattenytan. Där händer nått. Nått som händer varje gång men som jag ändå lyckas förtränga varje år. Jag blir less. Efter 5 sekunder i det varma, ljuvliga badet.

Så, där ligger jag å försöker förmå mej själv å ligga kvar. Jag börjar desperat äta mitt äpple å kollar paniskt runt mej för å komma på vad jag ska filosofera över. Jag kommer på att jag borde slänga handdukarna och badlakanen i tvätten. Undrar ifall jag gjort ett dåligt köp när jag valde nytt schampo å balsam. Nynnar lite på en lasse-låt å börjar fundera på sista avsnittet av grey's. Sen är äpplet slut å jag är så uttråkad att jag inte kan förmå mej att börja tugga på det andra. Jag drar ur proppen å ställer mej upp. Lite sur faktiskt, hur svårt kan det va å bada? Det luktar iaf gott i badrummet så nått bra varte ju av allt det här eländet iaf. Tog en massa tid av mej, kvalitetstid som jag kunde fyllt med en massa grey's.

Nåväl. Idag befinner jag med i Tävra. Det är hemmamatch idag å puppan ska få uppleva hockey live för första gången...liggplats! Det ni :)


Kommentarer
Postat av: Annelie

Känner igen mig så!

2009-10-11 @ 20:10:41
Postat av: Linda

Skönt! Då är vi två mot världen :)

2009-10-11 @ 21:35:49
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Så gör jag med. Använde badkaret i förra lägenheten två gånger! Det bästa skulle ju vara att ha en tv i badrummet så att man kan kolla t.ex. grey´s samtidigt!

2009-10-12 @ 17:45:49
Postat av: Linda

att den tanken inte ens slagit mej! skulle ju såklart hett in bärbara datorn...vilket ägg jag är!

2009-10-12 @ 20:43:05
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja, det skulle du ha gjort! Men det kanske inte är så bra för den att vara i fuktig luft i badrummet? Det känns lite farligt också, tänk om man blöter ner den...

2009-10-12 @ 22:47:58
Postat av: Linda

den får stå på toan, å jag får hålla mej lugn :)

2009-10-12 @ 23:38:29
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Neha

Oj, jag kan bara ligga och njuta hur länge som helst nästan

2009-11-01 @ 09:59:00
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Jag var precis likadan när jag bodde med badkar. För att jag iaf skulle njuta lite av badet la jag mig i badkaret innan det var färdigfyllt. Då fanns det iaf ett mål... att badkaret skulle bli fyllt. Sen härdade jag i fem minuter, släppte ur vattnet och duschade liggandes.

Jag badade... på sätt å vis

2009-11-09 @ 18:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: