tre misstag jag aldrig lär mej av.


Att stoppa handen genom ratten för att ta glasögonen, samtidigt som jag kör. Kommer att bryta armen eller krocka eller förmodligen båda två, samtidigt.


Att skrubba toan samtidigt som jag pga hjärnsläpp spolar. Lika otrevligt varje gång. Man kan ju tro att det skulle va bättre med plasthandskar, men då samlas ju bara allt toavatten i handsken, å bevaras.


Att justera sätets placering under tiden som jag kör. Detta brukar även kombineras med att jag gasar eller bromsar samtidigt som jag har den lilla spaken uppdragen, vilket resulterar i att sätet åker fram å tillbaka ett par gånger innan jag skräckslaget får tillräckligt med sinneskontroll att släpper taget.

Ett fjärde misstag var att jag idag råkade köra in i jobbarkompisens dragkula å knöla till min reg-plåt lite. Det hoppas jag aldrig sker igen!

Bör jag tillbringa så mycket tid som jag faktiskt gör, i bilen?

Kommentarer
Postat av: stina (faster)

vad rolig du är!! Kan tillstå att jag gör precis samma saker - utom solbrillorna då - kisar i stället.... Jo - jag undrar om jag och mamsen - (farmor Ulla) får komma o hälsa på dig o Jonas på torsdag kväll denna vecka - om ni/du är hemma såklart :-) - kanske dricka en kopp te/kaffe? Vi ska stanna över på hotell Björken torsdag-fredag och då jag har bil tänkte jag att det kunde vara roligt att få se hur ni har det. Mamma har sagt att ni har de så fint i er lgh....

2009-09-14 @ 10:59:27
Postat av: Linda

Hej faster! Jamen självklart får ni komma till oss! Vi ser till å va hemma helt enkelt. Va kul med besök! Vi bor inte på Carlshem längre, utan bara nedanför sjukhuset. Vill ni att jag kommer å möter er så gör jag gärna det. Visst har du fortfarande mitt mobilnr, ifall det skulle va nått? Jag har ditt iaf, om du inte bytt. Kul, då ses vi på torsdag!!

2009-09-14 @ 22:05:23
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Esmeralda

Så lätt att göra också, http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=114&d_id=30&lang=se.

2009-09-17 @ 20:20:50
URL: http://esmeraldaofbuckland.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: