nycticebus coucang.


"Tröglori [uttalas: Linda]: Sover gärna ihoprullad under dagen och blir mer aktiv på natten. Normalt rör hon sej långsamt men är vid fokusering eller koncentration relativt snabb. Huvudet är litet jämfört med resten av kroppen och i vilt tillstånd upplevs hon som skräckinjagande." (fritt översatt från Wikipedia)


Tyckte jag kände mej rakt pigg imorse, men det va ju den fetaste lögn jag nånsin kunnat intala mej själv. Redan klockan 9.40 ville ögona ner å ihop, så jag gömde mej bakom mina älskvärda solglasögon å studerade insidan av ögonlocken några minuter. Vill inte veta hur många personer som gick förbi eller hur mycket de stirrade in i bilen, för vissa saker mår man faktisk bäst av att aldrig veta. Ju längre dagen gick, ju oftare ville jag ha solbrillorna på mej, ett tydligt tecken på att jag inte alls va pigg...nånstans. Jonas var, av hans sms' karaktär, lika less som jag så vi kom fram till en deal ang köket; han gör middan å jag bakar. Egentligen skulle jag ha bakat igår, men det blev inte av så idag var dagen. Hur som helst, i slutet av dagen anfölls jag av massiv huvudvärk och kisade mej igenom de sista timmarna, vilka såklart sekade sej fram. Väl hemma startade jag tv'n, upptäckte till min förtjusning att det va ett avsnitt grey's anatomy på 5:an, la mej i soffan å somnade innan första reklamavbrottet (ganska snabbt med andra ord!) Ja, där låg jag å hade det skönt. 2 timmar senare vaknar jag av några pussar å en ljuv stämma som säger: "Varsågod, middan är färdig. Å jag har bakat också!" U-n-d-e-r-b-a-r-t! Tröglorin i mej va som bortblåst, eller den va rättare sagt i fas med sej själv, för mörkret har anlänt eggar mej till aktivitet.

Ang middan ligger receptet här nedanför. Kan verkligen, verkligen, verkligen rekommendera grytan, sjukligt god. Känns bättre i magen med den här rejäla köttgrytan än vad pastagratängen med massor av ost och grädde jag åt till lunch gjorde. Tror puppan protesterade för jag va inte glad i magen kan jag säga, utan att säga för mycket ;) Tur jag kör ensam, hehe.

Kommentarer
Postat av: Lina

puppan? haha va fint att det finns ett namn ;)

2009-09-07 @ 22:26:57
Postat av: Linda

visst äre. under konstruktion :)

2009-09-07 @ 23:00:54
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Puppor tar mer kraft av en än man kan tro...hur små de än må vara :) Kram

2009-09-07 @ 23:08:46
Postat av: Esmeralda

missade namnet där ^^ :)

2009-09-07 @ 23:10:31
URL: http://esmeraldaofbuckland@blogspot.com
Postat av: Linda

haha, ja...aktiva för sin ålder (å storlek) ;)

kram!

2009-09-07 @ 23:16:14
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: