fototur på gång å feber på språng.Idag har solen lyst å det har varit väldigt foto-triggande väder. Det kan vara för att jag å Petra bestämt oss för att ta en fototur på söndag, med fika å varm choklad som jag börjat längta ut, kombinerat med att jag knappt varit iväg med kameran nånting på drygt ett år känns det som. Oj vad jag ser fram emot söndan! Det enda jag skulle behöva inför den turen är ett par hängslen, mina täckbyxor har liksom fått förmågan att vilja hasa neråt för varje steg jag tar. Nu ser jag mej även liggandes å sittandes i flertalet möjliga å omöjliga ställningar vilket gör att hängslen känns ännu mer nödvändigt. Hmmm...

Mitt i allt detta längtande å funderande har jag feber. Kanske inte just i detta nuet men i morse/förmiddags. Den ska väck. Ska kurera mej på bästa sätt (sova, vila å dricka juice) ikväll å hela dagen imorrn så ska det nog va bra sen. Synd bara att jag inte har nått nytt å se på här hemma. Allt jag vill se verkar vara on hold för tillfället, sjukt irriterande! Har börjat se om Grey's bara för att det va så länge sen jag såg säsong 1, men nu äre stopp. Även jag har vissa gränser när det gäller ältande. Har förvisso en osprättad säsong 1 av House. Kanske är läge att bekanta sej med den nu de närmaste dygnet? Ja, så får det bli. Å kan ingen komma hit med lite apelsiner??

Kommentarer
Postat av: Maria

Ge dig iväg febran!! Genast!!

2010-01-14 @ 19:52:22
URL: http://amason.blogg.se/
Postat av: Linda

ja, schas!

2010-01-14 @ 19:54:23
URL: http://lindaaronsson.blogg.se/
Postat av: Moa

Låter mysigt med en riktig fototur! Det var längesen jag orkade ta tag i något sådant, inte så kul heller iofs när det jämt är så mörkt... Det gäller att man lyckas vara ute den halvtimme när det är ljust :)

2010-01-14 @ 21:36:18
URL: http://moasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: