house.

Min nya läkare, dr Curry (ja, vad är det för namn egentligen?) har jag inte mycket till övers för. Han är oengagerad, socialt inkompetent och överlägsen. Han får mej att känna mej som en försökskanin. Idag var han (vetenskapligt??) intresserad av att veta hur det ser ut om man trycker in nagelbandet in under huden så han bara gjorde det. Snabbt å brutalt. Inhumant. Man kan ju kanske vänta sej en åtgärd på ingreppet sen, men se det intresserade inte dr Curry det minsta. Han är lite som dr House. Helst ingen patientkontakt, så få undersökningar som möjligt å inte så mycket provtagning. Pang på bara. Jag gillar inte dr House. Och jag gillar inte dr Curry.

Kommentarer
Postat av: Jolbi-fashionillustrator

Åååh I know, jag har ett par pyjamasbyxor som hänger i röven så det ser ut som om man har skitit på sig, de är ljuvliga, maken tycker att jag är lagom sexig i dom ;)Jag fattar inte...vadå Dr Curry, vadå trycka ner nagelband?

2010-01-17 @ 17:37:40
URL: http://jolbi.blogg.se/
Postat av: Moa

Haha, han låter lite osympatisk tycker jag... Går det att klaga hos Landstingsnämnden tro? Om inte får du gå till en annan läkare nästa gång :)

2010-01-17 @ 18:00:12
URL: http://moasblogg.blogspot.com
Postat av: Jolbi-fashionillustrator

You gotta love them anyway!

2010-01-17 @ 21:02:44
URL: http://jolbi.blogg.se/
Postat av: mamsing

Va säger du! Gillar inte dr House! Han är ju bara bäst. Att titta på i alla fall. Skulle absolut INTE vilja ha honom som min läkare. Men han är ju rolig ju.

2010-01-18 @ 11:06:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: