jag å väckarklockor.


Foto: Petra

Det är väl ingen nyhet att jag är ganska svårväckt på mornarna. Jag är själv väldigt medveten om det, så jag försöker (å tror mej ha hittat) en lämplig strategi för att få upp mej själv på morronen. Förut hade jag radion inställd å det funkade bra, men Jonas uppskattar inte ljud ungefär två timmar innan han själv ska vakna så jag får leva utan radion. Istället har jag tre väckarklockor. Klocka ett minns jag oftast inte att jag stänger av. Den tar mej bara ur den djupaste medvetslösheten å upp till en rimlig nivå där jag förhoppningsvis vaknar till lite av klocka två. Klocka tre brukar få mej att klippa lite med ögonen å ca 5 min efter att klocka tre ringt brukar jag kunna hasa mej ur sängen. Normalt funkar detta, låt oss inte säga smärtfritt, men relativt bra. I onsdags funkade det inte alls. Jag vaknade 20 min innan jag började, vilket inte är att föredra. Stress, ångest å magknip fyllde min morgon och min resterande dag. Äre nån jag ringer för att surra om absolut ingenting flera gånger/dag så äre mamma.

En dag som denna verkade det ytterst lämpligt att prata med mamma för å bli av med allt agg jag hade mot väckarklockor. Ringde 15.30, inget svar. Inser att hon nog jobbat natt å fortfarande sover. Lägger ner projektet å åker hem. Ca 2 timmar senare ringer en mycket upprörd å stressad mamma å säger att hon försovit sej. Jag skrattar rått. Hon uppskattar inte det utan fortsätter med klagofull stämma säga att det är jag som förstört hennes väckarklocka. Jag hade ringt exakt samtidigt som hennes larm va inställt, 15.30. Eftersom mitt samtal förmodligen kom nån sekund innan larmet skulle ha ringt så avbröts det eftersom det va ett inkommande samtal. Bra dag!
Jag lyckades försova både mej själv, och mamma.
Åh, jag hatar väckarklockor.

Kommentarer
Postat av: Esmeralda

Tro mig, snart...(när puppan tittat ut) så kommer du sova som en fjäder. Du kommer vakna så får h*n gnyr!

2010-01-15 @ 17:42:48
Postat av: Jolbi-fashionillustrator

Man tackar, en lite modernare jultavla :)Jag köpte mina första bebiskläder igår, jag blev alldeles generad, fånigt va?! Precis som när man skulle köpa sin första bh haha. Fast det kändes lite mysigt, som om att det faktiskt är på riktigt, svårt att förstå!

2010-01-16 @ 10:35:33
URL: http://jolbi.blogg.se/
Postat av: Jolbi-fashionillustrator

Jo men precis, som om man låtsas, jag väntade lääänge, lite för länge med mina gravidjeans, efter jul när jag började få märken på höfterna & andningssvårigheter för jag sög in magen så kände jag att nu är det fan okej att handla :)

2010-01-17 @ 12:31:09
URL: http://jolbi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: